nauki-Morena (8) Witam...czy ktoś może mi napisać kiedy i o której i gdzie dokładnie odbywają... nikola nauki w Osowej? (4) Orintujecie sie moze, czy nauki mozna odbyc w ktoryms z kosciolow w Gdansku... olga_osowa Aerobik lub step w Oliwie (7) Czy ktos zna jakies dobre i niedrogie takie miejsce w Oliwie badz w poblizu?... kaska26
Lokal Brzezno (1) Dowiadywałam się o uroczystość weselną w Domu Imprezowym Pod Aniołem w... tin2 UWAGA!!! SKRADZIONO VOLKSWAGEN PASSAT KOMBI (1) UWAGA!!! W GODZINACH 18-22 Z ULICY BAJANA NA ZASPIE SKRADZIONO AUTO OSOBOWE... ann-t UWAGA!!! SKRADZIONO VOLKSWAGEN PASSAT KOMBI (1) UWAGA!!! W GODZINACH 18-22 Z ULICY BAJANA NA ZASPIE SKRADZIONO AUTO OSOBOWE... ann-t paznkocie i balayage we wrzeszczu!!! (3) mam pytanko czy ktos wie gdzie we mozna we wrzeszczu zrobic sobie ladne... mika Pod Aniołem - Brzeźno (1) Dowiadywałam się o uroczystość weselną w Domu Imprezowym Pod Aniołem w... tin2 Zespół Od A do Z (4) Szukam opinii na temat zespołu Od A do Z. Z tego, co wiem są z Gdyni -... Mirecki Poradnictwo rodzinne (4) Gdzie na Przymorzu można zrobic poradnictwo rodzinne. Prosiłabym o nr tel... gwisia Stomatolog na Oksywiu? (1) słyszałam ,że na Oksywu jest b.dobry stomatolog-kobieta.niestety ,ale nie... anecia310 Ubranie kościoła (4) Czy ktos wie juz cos na temat ubioru kościoła na Czarnej we... sylvia Szkoła (2) czy któras z Was była może na weselu w szkole na hallera w brzeżnie,jest... sylvia fotograf (5) Czy warto zamówić sesję zdjęciową u Pana Fotografa w Oliwie guta E-still - opinie (12) Czy ktoś z Was korzystał może z usług salon sukien- zakładu krawieckiegfo... kajka26 czy jest gdzieś na Obłużu aerobik? (1) Mam pytanko -czy jest gdzieś na Obłużu aerobik?Np.ktoś organizuje w... anecia310 kto ma 17 czerwca... (2) kto ma ślub 17 czerwca w kościele św. Kazimierza w Gdańsku Zaspie? proszę o... Aga81 pedagogika w Gdyni Grabówku (2) Mam pytanie do wszystkich ktorzy studiuja lub studiowali pedagogike na... slonko Solarium (8) Ile czasu przed weselem radzicie korzystac z solarium io gdfzie jest jakies... sylvia Gdzie ma Wiza swoj gabinet??? (9) Halo, dziewczyny ratujcie:) Jestem na jutro umowiona z Wiza w jej gabinecie,... MadziaK