kurs j.angielskiego w Empiku we Wrzeszczu-chcesz mieć 50 zł zniżki? (1) napisz do mnie maila magdii@op.pl a otrzymasz rabat 50 zł, naprawdę warto:) M. planujesz zapisać się na kurs języka angielskiego w Empiku we Wrzeszczu? (1) napisz do mnie maila a powiem Ci co zrobic by otrzymac rabat 50 zl !... M. nauki weekendowe??? (26) Dziewczyny!!! Podobno gdzieś można zrobic nauki w weekend:cała sobota i... Ewita13
CZy to prawda ze kosciołu na czarnej we wrzeszczu nie mozna stroic??? (6) ? iga odstąpie termin w RODIZIO na 5.08.2006 (7) Odstąpie sale w RODIZIO w Gdyni na Kamiennej Gorze w dniu 5.08.2006.... Gaja B. SZKOŁA CZY KTOS ZNA (1) CZY ZNA KTOS Z WAS TA SZKOLE MNA HALLERA W BRZEZNIE BLISKO PLAZY TAM ROBIA... iga fryzjer na klonowej we Wrzeszczu?? (1) czy ktos wie jak jest w salonie we wrzesczu na ulicy klonowej. chodzi mi o... Ada2 HOTEL ORLE opinie (2) Rozważam zrobienie imprezy weselnej w Hotelu Orle w Sobieszewie. Jestem... graża salon beauty (3) czy salon BEAUTY we Wrzeszczu ma stronę internetową?? Proszę o pomoc! Asiek1 Pilnie odstąpie termin w RODIZIO EL TORO na 5.08.2006 (1) Pilnie odstąpie sale w RODIZIO w Gdyni na Kamiennej Gorze w dniu 5.08.2006.... Gaja B. nauka tańca (10) hmmm.... nie bardzo umiemy tańczyć :) i dlatego wybieramy się na indywidualny... ank odstąpie termin w RODIZIO na 5.08.2006 (1) Odstąpie sale w RODIZIO w Gdyni na Kamiennej Gorze w dniu 5.08.2006.... Gaja B. Szycie sukienki (21) Przynosisz model jaki chcesz a oni go szyją po rozsądnej cenie...wczoraj... sylvia pracownia krawiecka "Kucharska" (1) Witajcie :) Czy któraś z Was miała do czynienia z tą pracownią krawiecką?... Anucha kościół Zmartwychwstania Pańskiego, Wrzeszcz (2) Czy któraś z Was miała lub będzie miała ślub w Kościele Zmartwychwstania... Illatanka STUDIUM EDUKACJI KADR (1) Jak w temacie. Chciałabym uzyskać jakieś informacje o owej szkole mieszczącej... Ma_gda W szkole (1) Czy ktoś robił lub robi wesele w szkole policelanej na Hallera w bRzeznie??(... sylvia szukam noclegu (3) Hejka.Szukam noclegu za przystepne pieniadze 30-40zl na ten weekend najlepiej... gosciu matematyka tanio (1) witam maturzysci juz ostatni dzwonek zeby zabrac sie do nauki ! :) chetnie... gogo suknie ślubne (11) Czy mozecie mi polecic jakies salony sukien slubnych????? Najlepiej w Gdansku beatrycze7