Parafia Św. Trójcy Gdynia (12) Czy ktoś może ślubował w Parafii Św. Trójcy w Gdyni Dąbrowie? Rina fittnes club ??? (10) do ślubu mam 8 miesięcy i myślę, że czas zacząć zrzucać zbędne kilogramy.... asiaczek dekoracje kościoła (22) czy ktoś wie gdzie można wypożyczyć, albo kupić w miare tanie kokardy do... MAgi7878
Pomyłka (1) kto hajta sie ,ale 10.VI.2006 na cZarnej we Wrzeszczu???:):):):) sylvia Gdzie kupić ładny paier do zaproszen??? (14) Hejka, czy orientuje sie ktos gdzie mozna kupic ładny papier w rozsądnych... Modern_Lady gdzie na kick boxing (7) czy ktos sie orientuje gdzie w Gdansku mozna zapisac sie na kick boxing? i... LENA25 tani nocleg (4) Poszukuję taniego noclegu (pensjonat, apartamenty, pokoje gościnne) dla dwóch... madzik gdzie kupić garnitu (2) hej, Dziewczyny poradżcie gdzie najlepiej wybrać się po garniutr-chodzi mi o... oliwka125 Step (17) slub slubem, wesele weselem.. Ale ja się będę moosiala w tę suknie wcisnać... Ssylwia Matemblewo (1) Dziewuszkii!!!!!! Nikt nie ślubuje 7 paździrnika w Matemblewie????????? Ewita13 darmowa fryzura próbna:) (2) bardzo dobra fryzjerka z salonu goldwell z ETC na Zaspie szuka modelki z... mmegi potrzebny nr tel!!!!!!! (9) Czy ktos z was ma moze nr tel do Parafii Najswietrzego Serca Jezusowego na... olenka i wiktor aerobik (2) Szukam miejsca gdzie za niewielkie pieniądze mogłabym chodzić na aerobik.... smykula Nowa sekcja krav maga IKMF nowoczesna samoobrona (1) Nowa sekcja krav maga w Gdańsku-Oliwie>www.kravmaga.kw.pl Kraver 27 maj 2006 św. Ignacy (5) Czesc Wam, czy ktoś w tej sali slubuje równieżw tym kościele na Orunii?... nacia Kościół na Pilotów (3) Hej czy ktoś miał ślub w kościele na Zaspie na ul. Pilotów? Nie jestem z tej... majkis studio fryzjerskie ROMA ? (22) Czy ktos moze cos powiedziec o tym salonie fryzjerskim znajduje sie w... Danuska "Młyniec" (1) Hej, czy ktoś może miał wesele w "Młyńcu" - sali na Zaspie. Również czy ktoś... Przemek&Maja 7 październik (3) Czy któs ślubuje 7 paździrnika w Matemblewie??? Ewita13 Zbieram info na temat restauracji "Jedyna" na Witominie (8) Czy ktoś coś wie na ten temat???? darusia