3 czerwca parafia NSJ Wrzeszcz na Czarnej (2) jest ktoś jeszcze?:) greta 3 czerwca parafia NSJ Wrzeszcz (1) czy jest ktoś z tej samej daty i tej samej parafii greta 27.05.06 kościół Zmartwychwstania Pańskiego, Wrzeszcz (1) Bierzemy ślub 27 maja w kościele Zmartwychwstania Pańskiego we Wrzeszczu. Czy... Illatanka
gdzie zostal przeniesiony salon fryzjerskiFRANK PROVOST? (1) Moze ktos wie czy salon fryzjerski FRANC PROVOST,ktory miescil sie w Cerfurze... gonia Naprawa monitora (2) Witam, Szukam namiaru na dobry serwis monitorów ( LCD ). Z góry dzięki za... wojtek1302 POMOCY! SZUKAM SALI NA 90 OSÓB!!! (16) DO WSZYSTKICH! Szukam sali na 90 osób na terenie trojmiasta. Mieszkam w... Moniś meski FRYZJER (2) szukam Fryzjera, bo cały czas odwiedzam innego. MOze cos polecicie????? gorgo Zaginął kot (1) W dn.30-31. grudnia 2005 r. Na osiedlu Oksywie w Gdynii zaginął czarny kot -... krlTWR gorsety bielizniarskie... (2) Moje drogie panie, gdzie moge nabyc dosc nietypowy gorset ??Nietypowy... ewulka ZAGINĄŁ KOT (1) w nocy z 25 na 26 w Gdyni Orłowo (ul. Świętopełka) zaginął czarno biały kot.... fistak Gitara- 14 zł za 60min (5) Nauka gry na gitarze akustycznej, elektrycznej. Mieszkam w Gdyni-obłuże ale... Jimmy skradziony rower (3) Witam wszystkich Dzisiaj z rana poszedłem do piwnicy a tam nie ma roweru... dyzio ciepła woda (2) czy ktoś wie dlaczego 2 dzien nie ma ciepłej wody na chełmie ? krasnal hotel bartan (6) co wiecie o hotelu bartan w sobieszewie, obsługa, jedzenie, współpraca kali aerobik (2) Hej hej!!!! Czy ktoś może polecić jakieś fajne zajęcia sportowe (aerobik) w... anulka Choinki z plantacji zapraszam (1) Zapraszam na plantacje choineczek w Gdańsku Nowym Porcie przy ul. Letnickiej... Ridah wesele na stogach (3) Mam pytanko, czy ktoś zna kogoś kto robił wesele w ośrodku wypoczynkowym na... sol pzodroo dla Mikołajów z Gdańskiej Kampanii Rowerowej ;) (1) Pozdroo dla Mikołajów z Gdańskiej Kampanii Rowerowej którzy stali dziś we... Mati Salon ARTEMIDA z Przymorza (8) czy ktoś z Was zna ten salon?Wiem,ze jest stosunkowo od niedawna,ale może... kasska hotel pielęgniarek na Zaspie? (14) czy ktoś coś wie może na temat tego miejsca??bedę wdzięczna za każde info,... Adulek