Hotel Bartan w Sobieszewie (2) Czy ktoś słyszał coś o tym Hotelu, może był tam na weselu, lub planuje? Za... martatymi kosmetyczka (1) czy ktoś zna numer telefonu do salonu kosmetycznego na ulicy gen.de Gaullea... gocha KARWINY- step (1) czy na karwinach znajde jakis klub areobicu, ćwiczenia na stepie i wszystko w... pralina
do Gdynianek :))) (5) Dziewczyny gdzie aerobic na Karwinach lub Dąbrowie??? Polećcie cosik bardzo... AgataM korki z matmy / fizy (1) jestem studenetem PG ETI I rok, zakres gim i liceum.. najchętniej okolice... piorek BT karwiny (2) hehe.. zauwazylem ze jeden z naszych kolegow na BT Karwiny mial numer... żeton Mistrzostwa Gdańska w MTBO (4) Witam Serdecznie zapraszam na kolejną edycję Mistrzostw Gdańska w Rowerowej... Karol Kalsztein NIEDZIELA 9 października o godz: 11.00 Zakończenie sezonu letniego 2005 z ognis (1) Spotykamy sie w niedzielę 9 października o godz. 11.00 przed dworcem PKP we... OBCY BT-Karwiny (5) Był ktoś może już na trasie? powiedzcie czy jest bardzo trudna?:> pozdrawiam mrówka dobry laryngolog potrzebny od zaraz (2) Czy ktoś może polecić dobrego laryngologa dziecięcego - jeśli to ma jakieś... awmi 2 pokoj.w Gdyni wynajmę (1) 2 pokojowe Gd-Chylonia, umeblowane wynajme od zaraz 650,- + oplaty... ewly slub (4) Kot ma slub w kosciele na Czarnej we Wrzeszczu 26 sierpnia 2006. A moze jest... Yplocka sala weselna no Polankach w Oliwie? (3) Czy ktos moglby mi powiedziec o ktorą salę chodzi? moze ktoś tam mial wesele?... Adulek Szpital Redłowo i dr biguszewski (2) Muszę was ostrzec, to ignorant, cham, krzykacz, bez kompetencji. trafiłam na... doonna paznokcie (1) Hej hej!!! Wybieram się do Salonu Miami we Wrzeszczu. Dziewczyny - byłyście... anulka Weekend ze Speed Bike Team'em (1) Weekend ze Speed Bike Team'em 24.09.2005... Tacoo Zjazd motocyklistow dzis na zaspie na pasie startowym. (1) Dzis na Zaspie na pasie startowym odbedzie sie rozdawanie zdjec rodzinnych... Informator Palac Slubow- czy ktos bral tam slub? (2) I w ogole jak to zorganizowac, zeby tam miec slub? kaja cristal (1) czy ktos slyszal jakies opinie o tortach z cristala we wrzeszczu? nysia fotki BT Witomino (6) Ponad 200 fotek z dzisiejszego BT Witomino znajdziecie na:... apsend