BIAŁY MARSZ. bardzo ważne!!! (5) Przyjdźcie koniecznie!!! Powiadomcie znajomych!!! Zróbmy z tego biały... k. Kościół (2) Witam, czy istnieje gdzies w trojmiescie kosciol, w ktorym msze odprawiane sa... omas Sobieszewo a Rafineria Gdańska (4) Chcę jutro wyskoczyć z Gdańska na wyspę sobieszewską. Z radością jednak... Mudia
APEL Jasnogorski W OLIWIE (1) DZIS W SOBOTE 2 KWIETNIA O 21 APEL JASNOGORSKI POD KATEDRA W OLIWIE Z... trwajmy Slub w piatek (49) Słuchajcie, czy ktos jest moze zorientowani jaki z kosciołów nie robi... Karola81 impreza rowerowa (2) poszukuję chętnych do organizacjii impresy rowerowej w matemblewie (... chihuahua500 jaka nazwe nosi parafia na Redlowie??? (9) Babeczki,moze ktoras z Gdynianek sie orientuje,jaka nazwe nosi parafia na... Pluszowa ZAWODY WSPINACZKOWE (1) w niedzielę 10 kwietnia w hali wspinaczkowej "Elewator" (Gd. Oliwa ul.... Jaca salon Grace (5) Dostałam na targach ślubnych ulotkę salonu kosmetyczno-fryzjerskiego "GRACE"... narzeczona Materiał na garnitur - DRAMAT! (6) Kurcze, moje weselisko za miesiąc, a ja nie mam garnituru... mam fajną... miguelito Poszukuję sukni Demetriosa? (8) Witam, Czy ktoś wie gdzie można przymieżyć suknie Demetriosa, ponieważ... ewelka Sprostowanie (4) Hej, hej, hej. Radiostacja miesci sie we Wrzeszczu na ul. do Studzienki, na... ubot wesele 6 sierpnia (1) Mam pytanie czy jest na forum osoba, która robi wesele 6 sierpnia w tenisowej... aja Sprzedam Super Zestaw Komputerowy ( lub zamienie ) (3) SUPER OKAZJA !!! JAKIEJ JESZCZE NIGDY NIE BYLO !!! Procesor: Celeron... nie oceniac mnie AUKCJA, GIEŁDA (1) 11 marca (piątek) godz. 18:00 - Otwarcie wystawy prac Liceum Plastycznego z... Arszonka Kościół Garnizonowy we Wrzeszczu (11) Czy któraś/yś z Was brał, albo bierze ślub w tym właśnie k-le? jest naprawdę... nita9 Kościół na byłej ul. Czarnej (4) Cześć dziewczyny Tak sobie ostatnio czytam co piszecie na forum. Jestem... Iza kwiaciarnia (1) Cześć Dziewczyny! Czy któraś z Was słyszała coc o kwiaciarnii "Ogród Cudów"?... miki Tafta -gdzie kupic? (11) Szukam koloru tafty: biel szampańska oraz cappucino. Niestety w sklepach z... Misio Wiązanki Ślubne... (14) Poszukuję dobrą kwiaciarnię we Wrzeszczu i okolicach. z góry dziękuję :o) A. Anulka