PARKING STOGI (1) Witajcie, co sądzicie na temat miejsc postojowych na plaży STOGI? Czy nie... AAA sinice (2) czy ktos z Was zna aktualne dane gdzie w 3-miescie mozna sie kapac ? moze... Tedi slub w Lucynce? (4) Hej czy ktoś miał ślub w restauracji Lucynka we Wrzeszczu? prosze o opinie:) brylas
ile za maszę ślubną (13) Prosze Was abyscie podali mi ile zapłaciliście (lub musieliście zapłacić) za... rogusch wiazanka slubna (1) Witajnie Panny Mlode:) poniewaz ostatnio napotkalam tu kilka watkow o... gizmo Kwiaciarnia na Żabiance (1) Hej, Czy ktoś z Was korzystał z usług kwiaciarni Ogród Cudów na Żabaince?... Filipinka węgorze poszukiwane!!! (6) Hej:) prosze o namiary na dobre (sprawdzone) wedzarnie wegorzy w 3city!!!... mankiet Okrąglak (3) Szukam namiarów na parafię na Przymorzu tzw. Okrąglak :-))) Czy jest to... milia szkola muzyczna (2) Czy wiecie czy istnieja jakies prywatne szkoly muzyczne w trojmiescie? i moze... KaS kto zna Brzezno? (1) Hej Ludeczkowie, kiedys rzucil mi sie w oczy taki nowo wybudowany pensjonat w... shreck Capoeira! (3) Czy wie ktos moze cokolwiek na temat mozliwosci nauki caopeiry w Gdansku?... tancerka18gda UWAG KRADNA - GLUPIE DRESY!! (16) Dzisiaj dnia 7 lipca sroda w godzinach popoludniowych skradziono mi rower w... Snake Czy wasze dzielnice są tak zasrane jak Chełm (4) Na chełmie trudno przejść chodnikiem aby nie wdepnąć w psią kupę. Czasem... szczesciaszz Kościół Przemienienia Pańskiego w Gdyni Cisowej (3) Czesc wszystkim, czy ktos miał ślub w tym kościele i wie coś na temat zespołu... patri Restauracja Tenisowa na Zaspie (12) Czy ktoś robił/był na weselu w restauracji Tenisowej na Zaspie? proszę o... Karolina2 Fryzurka śluna (3) Moze znacie salony fryzjerskie na Zaspie kub w okolicy gdzie ładnie czeszą... bonitta INSTRUKTOR TAŃCA NA WCZORAJ:)!!! (4) Do ludzi dobrej woli!! Prosimy o pomoc w znalezieniu fachowca od weselnego... tp !! Piłka siatkowa na plaży!! (9) Czesc !! wybieram się na wakacje do Trójmiasta i tak się zastanawiam, czy są... Sylvee Katedra-dekoracja (14) Czy ktos moze mi powiedziec, jak to jest z dekoracja Katedry w Oliwie na... Jojo wypożyczlnia rowerów (3) hej! czy znacie jakąś wypozyczlnie rowerów na terenie Gdańsk, szczególnie... kiki