dostawcy netu (1) Witam, chce podlaczyc neta na przymorzu przy ul. chlopskiej 24 k. Z tego co... Mincek Jak tam Biesiada? (9) Chodzi o restaurację Biesiada przy u. Słowackiego we Wrzeszczu? Podobno... Stef dobry ginekolog (3) ja chodzę do dr Frąckowiaka w Chylonii , bardzo dobry , dwie zagrożone ciąże... baba z gdyni
pralnia (2) czy ktos moze mi polecic pralnie ktora wyczysci mi suknie i nic nienabroi w... kaja cd.lokal (3) Nikt się nie odzywa,czy nikt nie organizował wesela w "LIDO"-Brzeźno?? syla lokal (1) Czy ktoś już organizował wesele w "LIDO" Dom przy plaży?-Brzeźno Potrzebuje... syla nocleg dla gości (1) szukam jakiegoś miejsca w Brzeźnie lub na Zaspie dla gości , którzy przyjadą... mała Internet Przymorze (2) Witam. od 20 lutego zamierzam wynajmowac mieszkanie w Przymorzu przy ul.... Mincek Srebrny Młyn (7) Poszukujemy miejsca na wesela...duzo sie mowilo na forum o Srebrnym Młynie we... Agi restauracje (2) witam :) chcemy zoranizować skromne wesele w jakiejś restauracji w Gdańsku,... asiek DO MIESZKANCOW PRZYMORZA (2) Mam ogromna prosbe. Czy wlasciciel samochodu w ktorym od 12 w nocy wyje... wkurzona Pozar na Morenie przy Nałkowskiej (4) Hej. W sobotę około 22:30 miał miejsce pożar w mieszkaniu przy ul.... nijou suknia do wypożyczenia (5) Szukam namiarow na salony w ktorych mozna uszyc suknie do tzw. pierwszego... Anita Pozar na Morenie przy Nałkowskiej (1) Hej. W sobotę około 22:30 miał miejsce pożar w mieszkaniu przy ul.... nijou BIAŁE BUTY (12) ... potrzebuję buty białe na niskim obcasie ... tak max do 6 cm .... gdzie je... Ewka salon kosmetyczny poszukiwany (1) Cześć, szukam salonu kosmetycznego w Gdańsku (najlepiej Śródmieście), w... kasia100 Knajpa Kamel w oliwie (5) Czy ktos moglby powiedziec mi cos na temat restauracji Kamel w oliwie?... ewika MORSY! (4) Kto wie o której godzinie morsy będą się kąpały 1-ego stycznia? Miejsce chyba... To ja... MORSY! (1) Kto wie o której godzinie morsy będą się kąpały 1-ego stycznia? Miejsce chyba... To ja... POMOC DLA ZWIERZĄT !!! (9) Witam Was. Słuchajcie zbieram suchą karme, ryż i jakieś szmaty dla... mała