SALA na wesele (1) szukam sali na wesele najlepiej w Sobieszewie mała Znakowanie rowerów (5) Słyszałam, że gdzieś we Wrzeszczu Straż Miejska znakuje rowery. Czy wie ktoś... linia Kurs przedmałżeński w 1 tydzień. (4) Cześć, Słyszałam, że w którymś kościele w Gdańsku można zrobić kurs... pogoda
autohandel (1) czy ktos ma jakies doświadczenia z autokomisem "Autoswiat" w Gdańsku Oliwie?... danny ZGUBIŁ NAM SIĘ PIESEK (1) DZIŚ (5.05) OKOŁO GODZ. 13 NA ZASPIE, W OKOLICACH ULICY STARTOWEJ ZAGINĄŁ NAM... kika SIEĆ OSIEDLOWA PRZYMORZA (5) Jak chcecie mieć stałe łacze i osiedlówke na PRZYMORZU radze - MIROnet... Anonimous Zdjęcia z H-25 (1) Na stronie http://diablo.ict.pwr.wroc.pl/~pwelsber/harpagan/ zamieściłem... Pablon szukam info o chelmie, help pliz (1) Bardzo potrzebuje jakichkolwiek informacji o Chełmie. Mam na srode napisac... bizqp Komputery Logos - Beznadzieja czy Norma ?? (2) Cześć Kupiłem 3 tygodnie temu komputer w firmie Logos we wrzeszczu. Komputer... Miki Zapraszamy w niedziele na afrykanski koncert! (1) To propozycja dla wszystkich zmęczonych siedzeniem przy wielkanocnym stole.... MadziaK Spłonął Mc Donald (4) No cóż spłonął Mc Donald na Morenie w pewnej swojej części co sądzicie na ten... maja Cisowianka (2) Czy ktoś może miał wesele w Cisowiance w Gdyni Cisowej. Jeśli tak to jakie... ewcia77 Stałe łącze na przy SKM-Żabianka (2) Właśnie wprowadziłem się na Al.Grunwaldzką 607 przy SKM Żabianka. Jakiś... dabia Wymiana plików (gry,filmy...) (1) Witam Szukam osób chętnych do wymiany filmów, gier etc. "po kablu". Może... pepe drobne posumowanie (12) Jest juz 26-III godz 14.54 a w sprawie spotkania to ciagle jakos nie moze sie... gamrep Gdzie obiad weselny dla 25 osób? (2) witam!!! czy ktoś mógłby mi polecić jakiś miły lokal w Gdańsku (Wrzeszcz,... angel MELISA w Sobieszewie (1) Czy ktoś może był albo wyprawiał wesele w ośrodku Melisa w Sobieszewie?... Żaba dzialki na uczniowskiej w brzeznie (1) witam !!! moze cos powiecie na temat sali w pod"zaspa" na uczniowskiej ??? davinci a Gdynia?????? (8) szkoda,że dyskusja w zasadzie dotyczy tylko Gdańska...Mieszkam w Wielkim... jarek BURSZTYN LUB BARTAN (1) Czy ktoś może wyprawiał wesele w Sobieszewie w Bursztynie lub Bartanie Proszę... mola