Karta lojalnościowa (1) Od paru tygodni nie są naliczane punkty za zakupy !!! wb Villa Park (3) Inwestycja zlokalizowana jest na wzniesieniu tuż przy lesie, właściwie po... trojmiasto.pl Alma Turnus od 24 listopada do 18 grudnia 2021 (2) Ludzie z turnusu, jakie są wasze wrażenia z Almy,co zapamiętacie??? Kasia
Szukam koleżanki 40plus do spacerów (1) Witam , mieszkam w Gdyni Leszczynkach i szukam koleżanki do wspólnych... Leszczynka Progi zwalniające przy szkole podstawowej 16 (1) W związku z remontem szkoły powstały dwa nowe progi zwalniające takie jak się... tom. Dr Sakowicz - Tomczak z Gdyni (1) Chodzę do dr Grażyny Sakowicz - Tomczak 15 lat i potwierdzam jej ogromną... Parking samochodowy (9) Witam serdecznie, czy jest inna opcja na pozostawienie samochodu niż za 168zł... szkoła (6) Kiedy otwieraja sale gimnastycja ? GG Problem z wentylacją w bloku (4) Czy ktoś ma problem z wentylacją? U mnie w domu jak tylko zamknę okna a przy... Systemy alarmowe i systemy monitoringu wizyjnego cctv full hd (1) Montaż systemów alarmowych i monitoringu wizyjnego. kontakt: tel.... systemy zabezpieczeń Podłączenie go gazu (2) Witam, wynajmuję lokal pod gastronomie i muszę jak najszybciej podłączyć gaz... Beata Świeta (2) Idą śwęta i przyszło mi na wspomnienia jak kiedyś mieliśmy wspaniałego... Ola Odradzam tego delopera!!!!! (1) Na budowie opóźnienia, oddają mieszkania i nadal wszędzie syf, każdy miga się... Ania Problemy z gazem i ciepłą wodą Długie Ogrody 2 (1) Czy ktoś orientuje się kiedy wreszcie podłączą gaz przy Długich Ogrodach? Od... Sobieszewo 2022 (1) Czy ktoś jedzie do Almy w Sobieszewie od 31maja 2022. Może znalazł by się... Grażyna Alma (2) Czy ktoś z Wyszkowa lub Warszawy bédxie jechał do Almy w Sobieszewo od 30... Grażyna Wynajmę lokal w Domu Towarowym Chylonia (1) Witam, mam do wynajęcia 2 lokale w Domu Towarowym Chylonia - 10m2 oraz 24m2.... Kacper Siatkówka późną porą - poniedziałki (3) Szukamy chętnych do gry w poniedziałki o 22:00 do 23:59 :) Mamy już 7 osób.... PilkaNaHali Co się buduje na Ptasiej? (10) Niedawno na łące koło Ptasiej ogrodzono sporo tereny, zrobiono tam drogę... ewa. Parkingi w Garnizonie (5) Firma EuroPark zarządza płatnymi parkingami na terenie Garnizonu i wlepia... Marek