Szukam prezentu na święta (1) Szukam jakiegoś uniwersalnego prezentu na święta. Znalazłam coś takiego... Kamila Silva - opinie i oceny (52) Inwestycja powstaje na granicy centrum Gdyni, ale już poza zasięgiem... trojmiasto.pl Jak się żyje rodzinie w Chwaszczynie? (1) Szukamy z żoną działki (+ 2 dzieci, trzecie w drodze, 8 i 3 lata) pod budowę... Poszukiwacz
opinia - ul. Gabrysiak Gdańsk Jasień (3) Dzień dobry, chciałabym zakupić mieszkanie przy ulicy Aleksandry Gabrysiak.... Karolina Nauka rysunku - co/kogo polecacie? (2) Czy jest tu ktoś, kto korzysta z nauczyciela bądź jakichś warsztatów w... piegoosek nowa michalowskiego (2) wreszcie po 50 latach,,,nowa nawierzchnia,,tylko- rondo koncowe,, nie... wili Oliwa Central (2) Osiedle domów jednorodzinnych powstaje w części dzielnicy Oliwa, gdzie... trojmiasto.pl Australijska24 ....26 (1) czy ktos wie jakie beda tam czynsze?wogole czy to dobry pomysł tam... magda Biotura (15) Biotura powstaje w jednej z najszybciej rozwijających się części Gdańska.... trojmiasto.pl Zatoki (1) Witam , miałam robiony renozans magnetyczny głowy i wyszło że mam ;w zachyłku... Ewelina Nasadzenia nowych drzew (1) Dużo mówi się o ochronie przyrody , zapylaniu dzielnicy przez port gdański... Andrzej Netto (1) Czy ktoś wie i której jest otwarcie tego netto na opolskiej? Magdalena jaki odkurzacz dobrze zbiera piasek (1) Mam psa z długą sierścią i sporo piasku w domu ,szukam odkurzacza ,może ktoś... alma Nowa inwestycja 3city estate - Jaśminowy Stok II (13) Szanowni Sąsiedzi, Zaciekawiła mnie ostatnio przyczepka z informacją o... Jan Zatoki (1) Bogatobiałkowe torbiele retencyjne zatoki klinowej co to oznacza ??? Ewelina wirtualna inwestycja (1) Kupiłam inwestycje w budynku budowanym w etapie III budynki KLM . Wszystkie... lew Sklepik przy Goplanskiej... (2) Związany z Kiełpinem już od przeszło 30 lat Sklepik Państwa Urszuli i... Kiełpinianin. Szukam dywanu do salonu (1) Salon około 30m2. Urządzony w stylu nowoczesnym. Szukam czegoś oryginalnego.... Kinga nowe mieszkania spółdzielcze (5) Czy ktoś wie czy spółdzielnia mieszkaniowa na Chełmie planuje nowe bloki lub... Zdzisław Kupno mieszkania - pytanie (3) Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania, blok wspólnoty lwsm Wrzeszcz.... Dodi