bliźniaki i mamusie bliźniaków? (51) Halo, halo! Czy są tu na forum jakieś bliźniacze mamy? 3 miesiące temu... Karolina Dawna Sambia (1) Hej, orientuje się ktoś co będzie w budynku dawnej Sambii? Z tego co... Asia Jak długo. (2) Żeby taki pierdułek budować prawie 3 lata i końca nie widać. Janek
Wiertarko-wkrętarka (6) Cześć, szukam niedrogiej wiertarko-wkrętarki do użytku domowego, w ogrodzie i... M. Alma od 19 sierpnia (2) Witam, jade do Almy od 19 sierpnia z Poznania. Po przeczytaniu komentarzy... Mama pozna mame (1) Hej! Jestem mama 10 miesiecznego chlopczyka. Nie pochodzimy z Gdanska i nie... Karolina Szukam taniej kawalerki lub pokoj (1) Szukam taniej kawalerki lub pokoj Kasia Kameralna Morena (20) Inwestycja powstaje w rozbudowanej części Moreny, nie brakuje tu punktów... trojmiasto.pl Paczkomat - głosowanie przy ul. Swarzewskiej (1) Hej, Przydałby się nowy Paczkomat w okolicach Klubu Osiedlowego w Chyloni -... Patrycja Parking w Gdyni (1) Czy ktoś się orientuje czy parking w Gdyni między ulicami Morską i Warszawską... anka Poznam koleżankę (1) Cześć! Mam 28 lat i mam półrocznego szkraba( no może biorąc pod uwagę Jego... agaagdansk Odnowiony budynek dawnej poczty (19) Już się cieszyłem, że budynek będzie w pięknych kolorach bieli i szarości a... Krzysztof Tunel dla pieszych pod peronem Gdańsk Kolonia / Kochanowskiego (1) Czy może ktoś się orientuje czy przejście pod peronem Gdańsk Kolonia jest już... Roman Skielc Alarm nocny (1) Witam mieszkańców okolicy storczykowej 7. Czy wiecie może co to za alarm... Mieszkaniec Sobieszewo Alma Z U.S (1) 13 wrzesień Maciek z Płocka Sprzątanie po remoncie? (2) Jesteśmy na końcowym etapie remontu naszego domu. Obecnie poszukuję firmy,... Jacek Zakątek Rybacki (114) Zakątek Rybacki powstaje w kameralnej części Gdyni. W okolicy istnieje pełna... trojmiasto.pl Turnus 19 sierpnia (12) Witam mam pytanie co najbardziej tam brakuje co wsiąść ze sobą, jade pierwszy... Ferma zwierząt futerkowych w Oliwie (1) Witam. Bezskutecznie poszukuję informacji na temat fermy, która mieściła się... Aga pogryzienia przez psy dog argentyński i brązowy amstaf (2) Witam chciałabym przekazać informacje dla wszystkich osób który pogryziono... Ania