Dr Andrzej Jankowski (1) Witam:) Mam pytanie czy któraś z Was może powiedzieć mi czy dr Jankowski... Madzia_S Szef ekipy remontowej w audi A8 (1) Szukam ekipy szefa ekipy remontowej. Podobno robia teraz jakis podjaz w... kkk Malowanie klatek schodowych i szef w Audi A8 (1) Szukam szefa ekipy, która prawdopodobnie maluje klatki schodowe w jednym z... kkkkkkk
podpuchnięte oczka u niemowlaka - od czego to może być? (3) Dziewczyny, Mój synuś od jakiegoś czasu ma podpuchnięte oczka (nie powieki,... anulka28 promocja LIDL (10) hej od dziś w Lidlu są fajne rzeczy dla dzieci :) Sama już rano byłam po... mejbi poptrzebny dentysta (3) proszę polećcie dobrego dentystę w gdyni lub calym trójmieście, chcę wybielać... joyful CAR AUDIO - gdzie i za ile montaż końcówki i głośników (3) zakupilem z allegro wzmacniacz z kompletem kabli i szukam dobrej i w miare... chrisu1982 sprzedam rowerek (1) Rowerek trzykolowy ,plastikowy... anula83 Zupełnie przypadkowo znajomy zabrał mnie na ten niezapomniany (1) wieczór. Przepiękna muzyka ,mądre, pełne alegorii teksty ,klimat okresu... Krzysztof z Gdańska Sprzedam Pampersy rozmiar 4 (5) sprzedam pieluchy Pampers jumbo pack 70szt rozmiar 4 ( 7-18kg) Dorzuce paczke... Ewa30 Sprzedam buty i szal (1) Sprzedam nowe buty rozmiar 38 kupione na zmiane ale jednak sie nie przydały i... Ewa30 gdzie rodzić ? (5) witam, ja polecam szpital na Zaspie, rodziłam w sierpniu tego roku , kiedy... ho_26 Ile może być warte mieszkanie na Chełmie ? (4) ul.Chałubińskiego, 60m2, 3 pokoje, blok z 1981, 4 piętra, do remontu ? Czy w... Monika Korepetycje - matematyka, fizyka (1) Studentka budownictwa udzieli korepetycji z matematyki lub fizyki uczniom... Gosia Kto zna zespół 1 plus 2?? (8) Mam pytanie, czy może ktoś zna zespół 1 plus 2? Czy ktoś ich słyszła na żywo,... eexilim pytanie do doswiadczonych kobiet (11) witam jestem podwojna mama i syn 3,5 i 12m corka odstawilam mala od piersi i... paulina123 darmowe strzyżenia w Gdańsku u ucznia pod okiem mistrza!! (1) szukam chętnych na strzyżenia za darmo w pięknym salonie we Wrzeszczu na... kama Gynia - dokąd pójść z dzieckiem? (7) Witam, szukam fajnego, ciepłego miejsca dokąd można pójść z rocznym maluchem.... karola_79 Piękna Sukienka na sprzedaż !!! (14) Witam, Mam do sprzedania białą suknię ślubną, która szyta była na wzór sukni... ania85d masaż na Suchaninie - gdzie? (3) Macie jakieś sprawdzone miejsce? Martha