Witawa (3) Ostatnio zlikwidowano dwie ostatnie ławki w pasażu.Teławki to nie na... rybak morski Mezzo (4) Osiedle powstanie w tętniącej życiem części Przymorza, w sąsiedztwie dwóch... trojmiasto.pl Przyszłe mamy październik 2021 (1) Hej, Poznam przyszle mamy z Gdanska (Trojmiasta). Jestem w 4 miesiacu ciazy.... Kkk
Willa Impresja (1) Budynek powstaje w zacisznej części dzielnicy Siedlce. Niska gęstość zabudowy... trojmiasto.pl czy ciążą zaczyna się dopiero po trzecim miesiący? (60) Witajcie, Właśnie niedawno zaszłam w ciąże mając na karku 33 lata. Bardzo... marika77 Pediatra vs. szczepienia (8) Witajcie. Jestem mamą noworodka. Nasze dziecko nie było szczepione po... PatrycjaG Przeszkadza głośna muzyka (3) Dzień dobry. Chce się tu pożalić na sąsiadów z Demptowa, ul. Zwierzyniecka,... P - opinia (1) Osiedle Gdańskie Tarasy - inwestycja tragedia! sam beton, zero zieleni.... P Gdańsk Chelm- firma do wymiany szyby w drzwiach balkonowych (1) Pękla mi szyba w drzwiach balkonowych. Kogo lopecacie do wymiany? I jakie... auqnmkov (2) doxycycline pharmacy price Kiasum A ja odebrałem mieszkanie w budynku E (okna od Chrobrego) i jestem zachwycony (1) Widok na zieleń i Zaspę, nie widzę przeciwległych bloków (taki widok jest od... krzychu Stal nierdzewna (1) Jeśli szukasz stali nierdzewnej lub aluminium? Firma Nova Trading to... moderamonia Osiedle Nawigator - opinie i oceny (36) Nowa inwestycja Euro Styl, Osiedle Nawigator adresowana jest dla osób... trojmiasto.pl Bursztynowe Tarasy (3) Inwestycja powstaje na Wyspie Sobieszewskiej, gdzie długa i czysta plaża... trojmiasto.pl Przyleciały bociany! (1) Witamy ponownie na naszym osiedlu parę bocianów. W tym roku tym razem... Paweł Miejsce do strzelania z wiatrówki (1) Szukam jakiegoś mało uczęszczanego miejsca, gdzie mógłbym postawić tarczę z... Mieszkaniec Producenci mleka i przetworów mlecznych pozwą Huberta Czerniaka za „haniebne stwierdzenie, że mleko UHT to trucizna”? (4) W internecie sporo jest wypowiedzi lekarzy oraz osób zajmujących się medycyną... polaneis023 Tort na zamówienie - gdzie polecacie? (16) Witam, chcialabym zamowic tort na urodziny dziecka. Do tej pory zamawialam 2x... mat234 praktyki hiszpanski (1) Czesc wszystkim, wiecie moze ktora szkola podstawowa (4-8) przyjmuje na... katarzyna Widna 2 (1) budowa centrum sąsiedzkiego , do tego wymiana w bloku pionow kanalizacyjnych... rom