SCANDIC CZY COCO (4) proszę pomóżcie mi w wyborze sali na wesele. mam dylemat między hotelem... bc Blacharz (2) Poszukuję dobrego blacharza z Gdańska. Auto bum bum Sprzedam Wyjątkową Suknie ślubna (7) Sprzedam suknie zakupioną w salonie EMMI MARIAGE w Warszawie,specjalnie szytą... Pati
zgubiono klucze (1) witam, jakieś 2 tyg temu zgubiono klucze, prawdopodobnie w okolicach... Kshysio poszukiwany dobry kamerzysta (10) poszukuję z polecenia kamerzystę (Gdańsk) na wesele - sierpień 2010r., może... bc Poszukuję opiekunki (5) Poszukuję opiekunki do 7 m-cznego chłopca raz w tygodniu w godzinach... Pati LIDER AVON (1) Witam dziewczyny, jestem konsultantką firmy Avon a jednocześnie mamą i żoną... MACIEK I OLA sprzedam karuzela Vtech (1) SPRZEDAM GRAJĄCA KARUZELE Z PIŁECZKAMI FIRMY "VTECH"KARUZELA POSIADA WIELE... AGA Warsztaty taneczne "Zapal się do tańca" 4 października (1) Szkoła Tańca Dance Fusion zaprasza wszystkie Panie, które niedzielne dni... DanceFusion elektryka na Przymorzu (3) Kupuję właśnie mieszkanie na Przymorzu w bloku 4 piętrowym takim jakich dużo... obywatel Grupa RPG-owców w gdyni (1) szukam jakiejś grupy rpg-owców w Gdyni chętnych przygarnąć gracza Landsil Dzień Otwarty Studia Tańca "TOP dance" (1) Dzień Otwarty Studia Tańca „TOP Dance” Zapraszamy serdecznie... TOP dance sprzedam body Marks Spencer -nowe (1) jak wyzej Mam do sprzedania nowy komplet 7 par body dla dziewczynki z... aga ZESPÓŁ MUZYCZNY OFERUJE OPRAWĘ SYLWESTRA 2009 (1) Proponujemy Państwu muzyczną oprawę imprezy sylwestrowej w wykonaniu grupy... standart Zespół StandART (1) Doświadczony zespół muzyczny poleca swoje występy na weselach, imprezach... standart zaopiekuje sie dzieckiem (4) Pani z wieloletnim doswiadczeniem Zapraszam 513560141 Małgorzata Pilnie poszukiwana FRYZJERKA która przychodzi do domu!!! (1) Witam! może ktoś zna i może polecić fryzjerkę, która robi fryzury w domu u... szukam fryzjera nnt potrzebuje z Avonu wode Perceive (2) kto ma sprzedac od zaraz ? asienkaj body chłopiec,dł rekaw H&M,rozm.68,dresik esprit-30zł (2) sprzedam body dla chłopca,dresik esprit gratis,ciuszki w rozmiarze 68,ładne... LULU Kupię mieszkanie we Wrzeszczu 3-4 pokojowe z ogródkiem (1) Kupię mieszkanie we Wrzeszczu 3-4 pokojowe (60-80 m2) z ogródkiem, najlepiej... olgiusza