Casting do formacji tanecznej (2) 3. października w Szkole Tańca Dance Fusion odbędzie się casting do formacji... DanceFusion Sprzedam różek- becik (3) WITAM!!! RÓŻEK/BECIK Z CIEPLUTKIEJ I MIĘCIUTKIEJ FROTTE. ZAKUPIONY... adziula gdzie w 3-mieście można kupiś POMPKĘ DO BALONÓW ??? (6) za informacje z góry bardzo dziękuję miko
Sprzedam 2-pokojowe na Siedlcach!!!!! (13) Mam do sprzedania mieszkanie 2-pokojowe(34m2), pokój 16,pokój 7, kuchnia 6,... dawo Oddam TV za 2 duże paki Pampersów "4". (3) Oddam TV za 2 duże paki Pampersów "4". TV Philips z dupą z tyłu (znaczy się... Ewela25* Kanapa, sofa, wersalka (13) Witam, jestem nowa w Trójmieście i narazie się strasznie gubię dlatego proszę... Nes OSTERWY i OSTERWY : (1) Na rowerku trójkołowym po przejechaniu ulicy Osterwy skręcam w Galla, i... Grzegorz Rymopis przyjme ubranka dla dziewczynki od 74cm i chlopca w wieku 3.5 (13) Witam przyjme ubranka dla moich dzieciaczkow i zabawki synkowi marzy sie... mama Mai i Krzysia Dostawca internetu na Wejhera (5) Witam! Niedługo przeprowadzam się na ulicę Wejhera i chciałbym podłączyć... roman nnt - mam mieszkanie do wynajęcia (1) Od października będę miec do wynajęcia 2-pokojowe mieszkanie. Pozostaje... pati25 makijaż 18.09.2010 proszę o oferty (6) Poszukuje Pani do zrobienia maikijażu ok godziny 11-13 w Gdańsku. Oferty... nulka lekarz rodzinny z przychodni Nowy Chełm (1) chcę się zapisać do lekarza pierwszego kontaktu w przychodni Nowy chełm.... Asiunia wanienka dla dzidziusia (1) witajcie mamusie oddam nie zniszzona wanienke po mojej niuni w kolorze... MONIKA1346 KOMBINEZON ROZOWO SZRY DLA DZIDZI (1) WITAJCIE MAMUSIE ODDAM KOMBINEZON NA ZIME ROZOWO SZRY DLA NIUNI ZA PACZKE... MONIKA1346 dobre przedszkole??? (5) mam zamiar zapisać mojego 3-letniego synka do przedszkola, wiem, że trzeba to... ...mc2... sala :) (4) wyprawiam 18 i poszukuje sali na impreze. moze ktos wie gdzie jest jakas sala... Nisia Kupię mieszkanie 3 pokojowe (1) Kupię mieszkanie 3 pokojowe 50-60m2 W bloku nie wyższym niż 4p. Bez agencji... Andrzej podziękowania dla rodziców statuetki (8) gdzie można takie dostać w Gdańsku lub w trojmiescie , chodzi mi o takie... asienkaj Do sprzedawczyń w sklepach (20) Mam pytanie za ile zgodzilibyscie sie przymierzyc dla faceta bielizne w... ania22 Poszukiwana sala! (51) Witam wszystkich gorąco. Przyznam się, że bardzo zaskoczyła mnie wiadomość... Madzia