Zaginął młody piesek na Zaspie na Młyńcu (1) ZAGINĄŁ PIES W dniu 07.09.2009r. Około godziny 20.00, na wysokości ulicy... agatellka restauracja TENISOWA (Przymorze) (12) czy ktos organizowal tam wesele badz byl gosciem? prosze o opinie. dominika81 oddam..., wymienię ;-) (5) Oddam próbki mleka i kaszki ( może komuś się przydadzą):... j.
ZESPÓŁ NA WESELE-TEQUILA-ODSTĄPIMY TERMIN 19.09.2009 (1) Witam! Mamy do odstąpienia zespół Tequilla za zwrot zaliczki. Termin... pisarz7 ZAGINĄŁ KOT-OKSYWIE (1) 05.09.09 (SOBOTA) w godzinach popołudniowych zaginęła kotka szara ,zwykły... mieszkanka bloku 61 Co z tym homenet? (1) Masakra, interent jest tak wolny, że wolę nie włanczać komputera, nie moge... ewela85 mieszkanie 1 pokojowe świetna lokalizacja dla studentów (200m AWF, SKM, ZKM) (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-sprzedam/1-pokojowe-wykonczone-... Tom zamienię mieszkanie na kawalerke (10) zamienię mieszkanie 2 okojowe + kuchnia 42,5m2 z piwnica i balkonem w gdyni... piotr Sprzedam książki "W oczekiwaniu na dziecko" i "Pierwszy rok życia dziecka" (1) Mam do sprzedania wyżej wymienione pozycje, stan idealny. Cena za każdą... kwiatek75x Bardzo ładne spodnie roz.36 do sprzedania! (24) Dziewczyny,mam do sprzedania kilka par spodni w rozmiarze 36 na 164 cm... ania27 kupię w dobrej cenie i pilnie huśtawkę z serii rainforest lub papasan ew.podobne z dwoma kierunkami bujania (1) kupię w dobrej cenie huśtawkę z serii rainforest lub papasan ewentualnie... shelby TWOJE DZIECKO BEDZIE ZACHWYCONE :-) (1) Najlepsza , najwieksza na Pomorzu , miedzynarodowa szkola tanca ! TAK ! to... ela Zapraszam na moje aukcje firmowych ubranek:) Tym razem ubranka w rozm. 3-6,6-9 miesięcy i nie tylko:))) (1) http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6324453 Zapraszam jutro... Agusia:) Oddam Bebilon Pepti 2 (4) Oddam ( za darmo) Bebilon Pepti 2. Opakowanie nie otwierane ( mleko ważne do... Frania MOPS Gdynia (2) Dziewczyny wiecie gdzie w gdyni w okolicach urzedu miasta jest mops?? bo mam... Risika SPRZEDAM BUCIKI PUMA (1) 1. Nowe skórkowe rozmiar 18. 50 zl... Risika ENDUROPOL MTB MARATON 2009 Zaproszenie (11) Chciałbym serdecznie zaprosić na imprezę rowerowe enduro, która odbędzie się... ORGANIZATOR sprzedam matę rain forest (5) Witajcie, sprzedam po mojej córci kompletną, czysta matę edukacyjną Fisher... Ola zajęcia z muzyką dla dzieci w wieku od 1,5 do 3 lat (2) Rytmika dla smyka będzie się odbywała od 16.09.2009 w środy o godz. 11.30 w... mama fryzjer poszukiwany. Pomozcie prosze! (3) Hej dziewczyny, Czy mozecie mi polecic jaka dobra i sympatyczna pania... kasiaczek