Śpiewam na ślubach oraz ambitne piosenki na weselach!!! (2) Śpiewam na ślubach Ave Maria,psalm,pieśni o miłości, nawet piosenki z filmów... cloudet kto pobiega? Świety wojciech bądź lipce (1) Hej, mam zamiar regularnie biegac od wrześnie. jednak samej, to nijak. nie... magducha :) jakiego pediatrę możecie polecić z przychodni na Jagiellońskiej??? (6) pytanko j.w demolka
niezidentyfikowany obiekt nad lasami oliwskimi w gdańsku (1) Wczoraj ok godziny 23 nad lasami oliwskimi widoczny był ogromny obiekt w... Jagoda samotna rowerzystka-Gdynia (46) czy w gdyni rowerzysci umawiaja sie na jakies wspolne popoludniowe wycieczki... anka Dziewczyny koniecznie przerzytajcie!!!Ja to czuje!!! (18) http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?&id_news=34396&strona=6#opinie ilokam nnt. ekspozycja łazienek w szadółkach .... (3) jesteście bardzo pomocne, więc tym razem proszę Was o pomoc ;-) w... Kropka-M Oddam w dobre ręce 6 koszatniczek ! (1) Oddam w dobre ręce 6 przemiłych koszatniczek, razem z dużą klatką. Urodziła... Dagusia Pobór do Związku strzeleckiego Strzelec (2) Witam jak w tytule ogranizuje pobór do zwiążku strzeleckiego strzelec. Na... Adam Bardzo chcę się nauczyć jeździć na rolkach, wszyscy mówią, że to nic trudnego, że tak samo jak na łyżwach (6) tylko, że ja nigdy nie jeździłam na łyżwach. Podobno powinnam kupić rolki... kora2702 Pedodonta Gdynia (3) Szukam dobrego pedodonty dla Mateuszka. Najlepiej z Gdyni. Macie może jakichś... anka123 Potrzebuję kogoś kto zna angielski - Gdańsk (2) Potrzebuję kogoś kto zna angielski - Gdańsk mail z zainteresowanymi na... joł Profesjonalna wizażystka (1) Wizażystka pracująca zarówno przy sesjach zdjęciowych jak i z klientami... dorotaj odkupię kamizelkę bordową (1) Odkupię kamizelkę z musznikiem lub krawatem i chusteczką do butonierki w... Kamila makijaz 21.08.2010 (1) kto mnie umaluje na wesele ?:) chodzi mi o makijazyste ktora przyjedzie w... klorynka SWPS sopot (3) Hej czy ktoś tam się uczy,lub ma taki zamiar???? Agnieszka szukam bukietu, typ kuli, ale ze zwisającymi różami (6) j.w. szukam zdjęcia, nie mogę znlaeżć, na końcu zwisajace roże, a kula z... nagietek82 Czy wiecie gdzie mogę kupić jakieś ładne buciki wyjściowe dla dziewczynki rozm.22 (8) Potrzebuję pilnie buciki do sukienki w kolorze ecru,lub srebrnym może... Agusia:) Najlepsze sklepy meblowe (1) Witam serdecznie. Niedawno przeprowadzilam się do 3miasta i w chwili... Asica poszukuję dobrej położnej na Zaspie (2) polożna aga31