Do tych,które rodziły na zaspie (15) Dziewczyny,jak wygląda obchód na porodówce?czy zdażają się studenci?i jakich... ania27 WIECZNY OPTYMISTA (1) Pewien mieszkaniec Brzeźna bardzo chciał mieszkańców zjednać i w miarę... Grzegorz Rymopis Domowe Przedszkole w Orłowie - czy ktoś coś słyszał o tym punkcie opieki? (10) Jak w tytule - chciałabym oddać tam dziecko - może ktoś cos słyszał? Anka Gdynianka
Sprzedam suknię (13) Sprzedam Atelier Diagonal 814 i welon kupione pod koniec lipca 2008 w... ewwa AGENCJA NIERUCHOMOŚCI WYNAJEM MIESZKANIA (10) Tyle razy dziewczyny z forum mi pomogły i tym razem zwracam się z prośbą Mam... mila MAŁGORZATA PIETRZAK STUKAN (2) KTO WIE W JAKIESJ PRZYCHODNI PRZYJMUJE CHODZI MI O DOKŁADNY ADRES I CZY JEST OKI dorotazab22 Zagineły dwa shar pei'e (1) w niedziele tj.23.11.2008 na morenie oddaliły sie od właściciela Dwa Schar... Arek Shar pei'e (1) zagineły w niedziele tj.23,11,2008 na morenie dwa shar peie samiec koloru... Arek profesionalizm 100%!!!! (1) Z czystym sumieniem moge polecic szkole jezykow obcych Empik w Gd-Wrzeszczu... Wojciech Karbowski Wrzeszcz- amatorska siatkówka dla hobbystów (4) Witam Serdecznie Poszukuję osób chętnych do gry w siatkówkę. Nieistotne... altar2043 Która położna z szpitala z Zaspy (6) Zdecydowałam sie na poród na Zaspie, chciałabym aby podczas porodu była przy... asia_9 moja suknia ślubna na sprzedaż once again WHITE ONE 205 (9) W NAPRAWDĘ OKAZYJNEJ CENIE!!!! Przepiekna suknia ślubna z niewielkim... repka Przedszkole wolne miejsca (3) Jeśli szukacie przedszkola dla swoich pociech polecam bajeczne Przedszkole na... miki Karczemki... (1) Ach mieszka się tu naprawdę fajnie,tylko szkoda że do szkoły trzeba dojeżdzać;( ???? uwielbiam rucole (1) nie rozumiem tych opinii :) chodzę do rucoli, zarówno w oliwie jak i w... ania 1410 Gitara (2) witam, chop po 30ce zamarzyl sobie dobrze grac na akustyku. Czy slyszeliście... Herbata Szkoła Rodzenia na Zaspie (10) Cześć, macie może jakieś namiary do tej szkoły rodzenia? Czy jest płatna, czy... gwisia POMOCY!!! restauracje we Wrzeszczu (9) POMOCY!!! restauracje we Wrzeszczu SSANDY rytmika dla smyka (4) Jeszcze można zapisać dziecko na rytmikę w klubie Bolek i Lolek na Przymorzu... mama100 Sala na działkach za Praktikerem na Przymorzu (13) Czy ktoś słyszał o tej sali ? asienkaj