salon etienne (12) Co sądzicie o salonie Etienne? narzeczona81 Sklep z dzięciecą odzieżą używaną. (1) WITAM!!! znalazłam cos takiego w ogłoszeniach czy był ktos w tym sklepie.... madzia80 Alma II w Sobieszewie (42) Mam tam wesele we wrześniu, chcialabym poznać opinie na temat tego Dworu... Magda7
blokowiska tylko w słońcu są ładne (1) mieszkam tu od miesiąca z hakiem, wcześniej przyjeżdżałem często remontować... J@NY pod aniołem??? (5) hej dziewczyny mam pytanko,cy ktoras z was maila moze wesele pod aniolem w... anet83 gdzie masaż na Przymorzu :)? (6) Dziewczyny :) Czy wiecie może gdzie wykonują masaż leczniczy na Przymorzu?... blanoc szukam dobrego salonu kosmetycznego na Przymorzu (5) Polecacie coś? ewwa Gdzie na przymorzu można zrobić ladne paznokcie? (3) syszaam o pani Monice z chopskiej i pani Ani z jagiellońskiej ktoś syszal o... kaktuss opalanie metodą natrysową (1) szukam salonu kosmetycznego, gdzie wykonują opalanie metodą natryskową,... nata_ Grawerowanie obrączek na terenie gdańska ? (6) najlepiej na przymorzu gdzie robią, czy na miejscu robią ? pszczoła aktywne 9 miesiecy na Orunii Gornej (32) Dowiedzialam sie dzis, ze beda zajecia aktywne 9 miesiecy w Centrum Sportowym... altea Komis - Lisa Ferrera Gdańsk Wrzeszcz (85) czy któraś z Was ma jakieś doswiadczenia z Pania z dawnego Lisa Ferrera teraz... ostasia Zamienię mieszkanie na duży kwaterunek (1) 2 pokojowe mieszkanie 49 M2, włas. Gd-Zaspa, pierwsze piętro, winda, loggia,... Mart Prosze o pomoc (3) Hej dziewczyny ! Juz czas abym znalazla fryzjerke i makijazystke. Mam... Anka 23 Nowe przedszkole - Gdańsk Ujeścisko (1) Witam serdecznie, chciałambym poinformować o nowej możliwości opieki -... kolorowydomek Woalka ? (20) Hej, Szukam zdjęć jakiś fajnych woalek zamiast welonu. Może macie jakieś... joalik Czy któraś z was robiła u p.Moniki z Przymorza pazurki? (3) j.w. pszczoła Czy któraś z was pobiła u p.Moniki z Przymorza pazurki? (2) j.w. pszczoła Chcę żeby było ładniej i bezpieczniej (1) Zaniedbane okolice przystanku SKM, nocne burdy. Sobotnie i niedzielne spacery... Tadeusz POLECAM (1) Firma Budmir wykonywała remont w moim mieszkaniu na Oksywiu. Wykonywane... Henryk Bienkiewicz