kto 8 września - Orunia Górna??? (1) jw Małgosia Kto dzisiaj ma wesele z Panów Młodych na Pogórzu?? (1) j.w SmoothMove Przez ostatnie 4 lata przyjeżdżałam do Portu codziennie. (1) Port ma bardzo złą opinię, ja jednak pobyt w Porcie wspominam bardzo dobrze.... Napoleon I
dentystka - Żab., Przymorze, Oliwa (2) może ktoś mógłby polecić mi dobrą panią stomatolog (rwanie i leczenie zębów)... monaliza salon Joanna (5) witajcie...wlasnie wrocilam z salonu "joanna"na karwinach i powien Wam... Monisia84 ostatnie poradnictwo w NSJ Wrzeszcz (1) Idzie ktoras z Was dzis na ostatnie indywidualne poradnictwo do NSJ we... różyczka krawcowa we Wrzeszczu (3) Czesc dziewczyny, mam pytanko. Czy ktoś wie coś o krawcowej z Wrzeszcza, na... kamda paznokcie suchanino / Chelm (3) moze macie kogos godnego polecenia do ladnego i niedrogiego malowania paznokci? kuleczka I zawody wędkarskie o puchar restauracji Malinowy Ogród (3) Zapraszamy serdecznie na festyn organizowany przez restaurację Malinowy Ogród... trojmiasto.pl Piłka nożna MORENA (3) chce ktoś pograć ze mną w piłke nożną na asfalcie na szkole nr 20 na ul.... Jaro Buty ślubne - warto tam zamówić (27) Po wielu przygodach z szukaniem butów natrafiłam na sklep na Żabiance i... wakacje2007 kościół sobieszewo (16) czy któraś z Was bierze ślub w tym kościółku? dorciaka okraglak (8) moze ktoras z was idzie na nauki 11.06.2007 do okragaka na przymorzu? anula83 Spokojne, czyste osiedle (1) Mieszkam tu od 2 lat, wczensiej mieszkalam na kamionce dolnej zdecydowanie... kate smieszne (10) Witam dziewczyny,poszukuje sklepu ze smiesznymi gadzetami dla gosci jako... Lezka-82 solarium na Dąbrowie? (5) Witam, w związku z faktem, obecności na forum, dużej ilości dziewczyn z tej... magja zapisy BT Orlowo (12) o ktorej koncza sie zapisy do elity? RafalB Po naukach w Matemblewie (17) Witajcie Jak niektóre z Was pewnie wiedzą w ten weekend odbyły sie nauki... fiola oddam uzywany segment mlodziezowy (1) Witam, oddam za darmo uzywany segment mlodziezowy czarno-bialy. Jest w... monikaz Witomino 7 lipca? (1) ktoś bierze ślub 7 lipca na witominie? ola1500