Bal z okazji Dnia mamy (1) Majowy bal dla Mam i Dzieci Świat Dziecka pamięta o wszystkich i wszystkim,... Świat dziecka Osowa: niedzielny trening (1) Witam! Czy jedzie ktoś jutro (niedziela 13.05.2007) na trening szosowy do... majekk Dobry fryzjer w okolicach Dąbrowy (16) Witam. Czy któraś z Was mogłaby polecić dobrego fryzjera w okolicach Dąbrowy... ola mucha
relacja (31) z poradnictwa rodzinnego na morenie.....ale sie usmialam..kobitka baardzo... agu pudel wyrzucony lub zagubio marnieje w schronisku gd. kokoszki- kto go weźmie? (13) czarny pudelek-Gdańsk pilnie szuka nowego domu Do schroniska w Gdańsku-... koliber do robiących nauki w Orłowie (6) Jaki będzie temat najbliższego spotkania? Mam do odrobienia jedne zajęcia... izdona poradnictwo na morenie- kto był? (17) j.w. my dzisiaj idziemy i bardzo sie stresuje bo przez telefon nie bylo za... agu Żabianka/Jelitkowo - jogging (5) Szukam miłego towarzystwa do marszobiegów lub biegania - jestem zdecydowanie... mika Spot (1) Zapraszam Osoby posiadajac Fiaty CC i SC na spot o godzinie 20 pod hala Oliwa... Jookero86 salon Joanna na Morenie (2) Dziewczyny, wiecie ile kosztuje baleyage w tym salonie? i ścięcie? aniad nauki (1) bylismy w poniedzialek 1 raz na naukach a kosciele w Grabówku ale super... Agusia22 wega (2) czy ktoras z was zamawiala tam ciacho? jolga Gdzie mozna kupic fajne ... (7) i piekne materialy na sukienke w dobrych cenach ? :) piotrusiek Parafia św.Ignacego w Gdańsku (35) Czy któras z szanownych forumek będzie brała lub już brała ślub w prafii św,... ola mucha nauki Morena (3) Dziewczyny Proszę pomóżcie kiedy odbędą się 3 i 4 nauki na Morenie ? mam... nelcia Levvy - opinia (1) Dobrze położona dzielnia, łatwy dojazd do każdej części trójmiasta, dużo... Levvy Gdzie można kupić koronkę?? (17) Jestem ciekawa gdzie mozna kupic koronke, najlepiej złotą. Bylam we Wrzeszczu... a-Nitka FRYZJER: Pani Ania z Medium na Dabrowie (3) Witam! ktora z Was byla czesana przez p. Anie z salonu Medium na Dabrowie?... agusiap81 wrażenia z panieńskiego (18) mialam z piatku na sobote. Miejsce dość nietypowe bo w Cristalu we Wrzeszczu,... gosma parafia (1) Czy mógłby mi ktos udzielic informacji do jakiej farafi rzymskokatolickiej... parafianka