nauki w Matemblewie (1) Witajcie w końcu dotarłam do źródła informacji - weekendowa sesja dla... joanka Odechciało mi się wszelkich nauk :-(((( (26) Właśnie mnie Pani/Siostra (pewnie to drugie raczej) z biura parafialnego z... Nola dla dzieci, opieka (3) Robię rozeznanie, czy jesteście Państwo zainteresowani miejscem , do którego... martam
tenis stołowy dla dziecka (3) Witam szanownych forumowiczów. Chciałbym zapisać 12-to latka na ping-ponga... maciejka slub w matemblewie (1) Witaj! Dziekuje bardzo za odpowiedz! Nie mieszkam juz w Polsce od 19 alt,... Plinka 25 SIERPNIA 2007 MORENA (7) MIŁOSIERDZIA BOŻEGO poszukuję pary która ma ślub o godzinie 16 Pozdrawiam nelcia stare auto (12) Poszukuje samochodu - lata 20 - 30. Widziałam taki samochód 2 razy na Morenie... martad kto miał lub ma ślub w kościele Dobrego Pasterza w Cisowej (1) Kto miał lub ma ślub w kościele Dobrego Pasterza w Cisowej? Jestem ciekawa,... olencia Pseudo karta miejska (2) Jak Wam się podoba ładowanie karty ? Ja stałam w kolejce we Wrzeszczu na... Pysia kto miał lub ma ślub w kościele Przemienienia Pańskiego w chyloni (23) Jak to tak wygląda z organistą lub zespołem? i czy jakoś dekorują kościół ? gosia111b Pod Aniołem (1) Czy ktoś był na weselu Pod Aniołem w Brzeźnie? Napiszcie swoje wrażenia. Mam... moro 02.06.07 Boże Ciało Morena (6) Czy jest ktoś prócz mnie??? karolka i aerobik na Morenie - koło KFC (6) Dziewczyny, czy któraś z Was ma rozkład zajęć z tego klubu??może znacie ich... aniad 7.07.2007 Morena (4) Czy jest tu dziewczyna która wychodzi za mąż 7 lipca w parafii bożego Ciała... Mała757 kto ma slub 07.07.07.w Okraglaku na Przymorzu (1) interesuje mnie czy moze ma ktos w tym dniu slub w tym kosciolku :)??? Z kim... zabka_1983 salony sukien - godziny otwarcia (1) witam wszystkie przyszłe panny młode i młode żony oczywiscie tez;) mam takie... pinia Uwaga, wszystkie Przyszłe Mamy!!! (16) Zapraszam wszystkie Przyszłe Mamusie (zarówno o dużych brzuszkach jak i tych... Ania Muszyńska Siłownia - Witomino (3) Szukam jakiejś siłowni (nie drogiego centrum typu Gymnasion) na tereni... kago Fryzjerka ze Stogow????? (18) Dziewczyny czy ja moge prosic o numer telefonu do tej pani Asi-fryzjerki ze... Czarna21 centrum slubne orlowo (20) wlasnie weszlam na strone centrum slubnego z orlowa centrumslubne@iv.pl -czy... ollcia