"EFKA" (3) na Chełmie podobno jest jakaś sala "Efka" czy któraś z Was ją widziała może? @gnieszka ZAPROSZENIA GDYNIA ?! POMÓŻCIE (3) DZIEWCZYNY MAM PYTANIE CZY KTÓRAŚ Z WAS ZAMAWIAŁA ZAPROSZENIA LUB... KITI Ostrzeżenie! (7) Chciałam opowiedziec co mi sie przytrafiło, zebyście przypadkiem nie miały... kaha
PLANETARIUM (2) WITAM MAM PYTANIE CZY KTOS ZNA ADRES STRONY PLANETARIUM W GDYNI?CHCIAŁAM... zuzka1 potrzebuje pomocy (24) Chcę zrobić zaproszenia w formie zwoju i poszukuje papieru czerpanego, albo... ds42 salon ELJA we Wrzeszczu (13) HejJ Drogie forumowiczki!Czy któraś z was szyje sobie sukienusie w salonie... patrycja1 lekarz (7) wcześniej rozmawiałyśmy o endokrunologu a ja mam prośbę czy ktoś ma dobrego... anka777 Złotnik w REALU na Przymorzu - ktos zamawiał obrączki? (15) Mam pytanie, czy ktoś zamawiał tam obrączki? Jaki jest koszt za gram złota?? Kropka3103 Drożyzna (7) Prosze was o jakies fotki wiązanek dla mnie i swiadkowej.jutro... sylvia kościół na Obłużu (5) Dziewczyny idę w sobotę na śłub tylko nie bardzo wiem jak dotrzeć do tego... Lorenka.s Biketour Orłowo (10) Orientuje sie ktos do ktorej godziny sa zapisy dla elity? Trzeba byc do... Pabluss Fotki Biketour Orłowo (9) Chętnych do obejrzenia ponad setki Killerskich fotek z dzisiejszego BT w... apsend 2,09,2006 "Okrąglak" (13) kto ma ślub 2,09,2006 w "Okrąglaku" na Przymorzu?;) mystic poszukuje poddasza nadającego się do adaptacji (1) Poszukuję poddasza we Wrzeszczu nadającego się na adaptację na mieszkanie... anka777 Alma w Sobieszewie (29) We wrześniu mamy tam nasze wesele, ale w sumie to nie znam opinii o tym... ja23 Gdzie nocuja wasi goscie weselni? (5) Czesc pytam bo mojego narzeczonego goscie sa z Torunia i nie za bardzo wiem... olafsson Poradnia rodzinna na morenie- jedno spotkanie (8) hej wlansie wrocilam z poradni rodzinnej na morenie. Pani ktora to prowadzi... Hania 7.10.06 (7) witam!! Poszukuje pary, która bierze slub równiez 7.10.06 w kosciele Św.... majls tiul (1) Kwiaciarnia "Magnolia" w gdańsku wrzeszczu wypożycza każda ilość tiulu cena... wiktoria szkoła sportowa ??? (1) poszukuje informacji na temat sportowej szkoły podstawowej we... asik