Cisowianka (2) Czy ktoś może miał wesele w Cisowiance w Gdyni Cisowej. Jeśli tak to jakie... ewcia77 Stałe łącze na przy SKM-Żabianka (2) Właśnie wprowadziłem się na Al.Grunwaldzką 607 przy SKM Żabianka. Jakiś... dabia Wymiana plików (gry,filmy...) (1) Witam Szukam osób chętnych do wymiany filmów, gier etc. "po kablu". Może... pepe
drobne posumowanie (12) Jest juz 26-III godz 14.54 a w sprawie spotkania to ciagle jakos nie moze sie... gamrep Gdzie obiad weselny dla 25 osób? (2) witam!!! czy ktoś mógłby mi polecić jakiś miły lokal w Gdańsku (Wrzeszcz,... angel MELISA w Sobieszewie (1) Czy ktoś może był albo wyprawiał wesele w ośrodku Melisa w Sobieszewie?... Żaba dzialki na uczniowskiej w brzeznie (1) witam !!! moze cos powiecie na temat sali w pod"zaspa" na uczniowskiej ??? davinci a Gdynia?????? (8) szkoda,że dyskusja w zasadzie dotyczy tylko Gdańska...Mieszkam w Wielkim... jarek BURSZTYN LUB BARTAN (1) Czy ktoś może wyprawiał wesele w Sobieszewie w Bursztynie lub Bartanie Proszę... mola Manadżer Jelitkowo (12) Czy ktoś zna dokładne namiary na Menadżera w Jelitkowie? Jak tam wygląda... Aga SALA NA DZIAŁKACH W OLIWIE (5) MAM WIELKĄ PROŚBĘ, CZY MOŻECIE PODAĆ JAKIEŚ BLIŻSZE INFORMACJE NA TEMAT TEJ... GOSIK przystrojenie samochodu (10) Witam!..jak w temacie...gdzie mozna wypozyczyc tanio jakies stroiki itp. na... Merlin stałe łącze (2) Czy ktoś wie z szanownych grópowiczów czy jest stałe łącze inter na Pogórzu... wojtalla zakoniczyn (2) Pewnie, że ważne jest osiedle, ale równie ważna jest spółdzielnia lub... wuzel Skradziono wózek dziecięcy (6) Witam 3 lutego ok. 13 włamano się do zabudowy korytarza i skradziono wózek... Mariola Spotkanie Grupy Buliego :) (17) Spotkanie zgodnie z propozycja Magdy: KLUB MECHANIK DS4 PG UL. DO STUDZIENKI... buli Czarasz na Przymorzu (1) Czy ktoś miał wesele w Czardaszu? Jak tam jest z obsługą? Asia Uwaga złodzieje-skradziono wózek dziecięcy (2) Witam 3 lutego ok. 13 włamano się do zabudowy korytarza i skradziono wózek... Mariola Menadżer Jelitkowo (5) Czy ktoś zna dokładne namiary na Menadżera w Jelitkowie? Jak tam wygląda... Aga Studentka wynajmie pokój!!! (1) W imieniu Koleżanki ogłaszam;-) Wynajmę mieszkanie/pokój najlepiej w... Leszek®