Garaż do wynajecia (1) Wynajme garaz w Gdańsku Osowie. 16m2. Okolice gimnazjum na ul.Wodnika. 1... DROP Zielony Widok brak umowy deweloperskiej?? (4) Moi Drodzy, Mam umowę rezerwacyjna na mieszkanie podpisana 9 miesięcy temu.... Zaniepokojony klient Opinie o I etapie (2) Rozpoczął Moderhouse dlatego warto poczytać opinie o I etapie tej inwestycji...
Warunki zakupu Robyg (2) Interesowałem się zakupem mieszkania w inwestycji "Więcej" i mam kilka uwag... Max Ortodonta + Chirurg stomatologiczny - Gdańsk (3) Dzień Dobry, Prosiłbym o rekomendację chirurga stomatologicznego w Gdańsku.... Marcin Szkoła podstawowa Wielki Kack (2) Witam, Proszę powiedzcie do jakich szkół chodzą wasze dzieci (1-3). Wkrótce... Asia Yacht Park - opinie i oceny (20) Lokalizacja inwestycji w sąsiedztwie Sea Towers, z widokiem na Skwer... trojmiasto.pl Uczen szkoly 24 w Gdansku (2) Czesdc tu Michal Hubacz poszukuje stara gwardie rocznik urodzenia 1982 i 1981... Michal Pitbull Red Nose puszczany luzem (1) Czy ktoś kojarzy mężczyznę około 35 lat puszczającego luzem pitbulla red... Kasia Szukam świadka wypadku (1) Szukam świadka mojego wypadku na chodniku - panią z pieskiem, która 2... Nie polecam Elizy od sprzątania (3) Przestrzegam przed dziewczyna, która ogłasza się na OLX, że sprząta... Maja netto kalinowa (2) Witam cos wiadomo co się dzieje z netto u nas na osiedlu ? remont? czy... anonim Piotr i Paweł (12) Dzień dobry. Czy może ktoś wie jaki sklep będzie zamiast Piotra i Pawła? Nie... XYZ Rozczarowana - opinia (1) Proszę nie dać się zwieść pozytywnym opiniom o tym deweloperze. Zapewne są to... Rozczarowana lis w Dolnym Wrzeszczu (3) coraz częściej widzę lisa na ulicy,ostatnio zaginął mi kot,myślicie że ... Marzena Fotowoltaika (3) Jakie firmy wykonawcze polecacie? Adam restauracja Gdańsk na chrzciny (28) Witam. Mieszkam w Gdańsku od nie dawna. Poszukuje sprawdzonej i nie drogiej... viki rezygnacja z multimedi (2) od 29.08 2020 nie odbieram tv ani internetu zostal uszkodzony kabel... anna Weź wiarygodną pożyczkę na spłatę długu (1) Oto szansa dla ponad 100 000 osób na uzyskanie wsparcia finansowego w ciągu... Elias Fynn Szkoła Podstawowa 85 Jasień opinie (11) czas wybrać podstawówkę, będę wdzięczna za opinie, to najbliższa szkoła, ale... -madzia-