Siłownia na górce przy Borowikowej (5) To prawda że na górce będzie siłownia przy ul. Borowinowej? Obserwator Dobry kominiarz (2) Potrzebuję namiar na dobrego kominiarza, który zaopiniuje podłączenie... mgmgmg Turnus 30.10.2019 (7) Witam ja też jadę na turnus od 30.10.2019 i przyznam szczerze, że jest to mój... Marteczka81
Wynajmę - miejsce na przezimowanie motocykla - Gdańsk. (1) Wynajmę miejsce, w którym będę mogła przezimować motocykl. Najlepiej w... Magdalena Parking Cieszyńskiego (3) Hej! W ciągu najbliższych dni będę kupował mieszkanie przy Cieszyńskiego... Sebix Dyskryminacja przy zakupie mieszkania (10) Witam,Jestem zainteresowana kupnem mieszkania na Letnicy i mam upatrzone 47... zażenowana domy osiedlowa ii -city house (5) witam, czy ktoś wie jaki termin odbioru domów będzie? czy tak jak piszą w... :) nowa inwestycja city house naprzeciwko kosciola (25) Czy ktoś zakupił może mieszkanie w tej inwestycji??? Zastanawiam się nad... ja Fryzjer (3) Witam Czy ktoś mógłby polecić jakas fajna fryzjerke damska na Chełmie lub w... Lean Getto Kloc tower (1) Upchnąć jak najwięcej na jak najmniejszej powierzchni jest dewizą tego... Jerry Polecamy Państwu nasze usługi dla firm. (1) Witam, jeśli potrzebujesz dobrej reklamy dla swojej firmy, chcesz wykreować w... Kinga.s Alma Gdańsk Sobieszewo 30.10.2019 (56) Witam jadę na turnus od 30 października z Łodzi. Czy ktoś jeszcze jedzie? Artur Skrzyżowanie rokitnikowa azaliowa (3) Ludzie czy wy patrzycie na znaki jadąc autem? Wjeżdżając na osiedle są... Xx zumba? (1) witam, czy gdzieś w poblizu jest organizowana zumba? tojaa Transport codzienny (1) Dzień dobry poszukuję jak najtańszego transportu (np. abonament) dla starszej... MaciejFranc Witam (1) Czy ktoś już płacił karę za zerwanie wcześniejsze umowy. Jakie to są koszty.... Poszkodowana Wyjazd z os.Rzeczplitej -> al.Rzeczplitej (5) Na wysokości bloku 7 całkiem sensowny wjazd i wyjazd został wygrodzony do... Mr Y Alma 30.10.2019 (40) Witam, czy może ktoś z Warszawy jedzie do Almy 30.10.2019? Dorota Dorota Multimedia Internet Al. Rzeczypospolitej 1 (2) Witam, czy też nie macie internetu z multimedia al. Rzeczypospolitej 1? L.Ch . Turnus 30 pażdziernik 22listopad 2019 (11) Witam czy ktoś jedzie w tym terminie Jarota