parking strzeżony (1) czy jest gdzieś w Osowej parking strzeżony? ela Kolęda (3) Czy ktoś wie gdzie można spradzić terminy kolęd na pustkach? przekształcenie wieczystego użytkowania (3) Orientujecie się co z przekształceniem wieczystego użytkowania gruntu... Janek
Mam pytanie (9) Niedawno wprowadziłem się na Chełm. Jaką parafię polecacie? Jan Twardość wody na Chełmie (3) Gdzie można znaleźć? W innych miastach na stronie firm,które dostarczają... assa Kapitańska 2 (1) Inwestycja powstaje w części Gdyni, która nie jest zbyt oddalona od centrum,... trojmiasto.pl różne stawki przypisane członkom za wieczyste tej samej działki (1) P. główna księgowa (LWSM Wrzeszcz) nie radzi sobie z matematyką. Od... mmm,21 pobyt w Almie od 03.01. 2019 (3) jak oceniacie pierwsze zabiegi w tym ośrodku? uważam , że są całkiem ,... Jowita Orunia Górna dzałalność Spółdzielni (2) Witam,zamierzam kupić mieszkanie na Oruni Górnej na ul.Uranowej.Mieszkanie... JD Policja (3) Co tak ostatnio dużo policji na karczemkach (działki)? Magister Bezpłatne kursy językowe dla kobiet (2) 14.01 rusza bezpłatny kurs języka angielskiego dla kobiet (poziom... Adrian naprawa piecyka gazowego (1) Szukam facowca do naprawy junkersa w łazience.Baterie wymienione,iskry nie... Kasia Gdzie w okolicy najlepiej wyrwać ósemkę? (3) Mam do wyrwanie ósemkę dolna i ktos zna jakiegoś dobrego chirurga z okolic... Intos Przychodnia/pediatra (2) Witam, szukam zwyklej przychodni w okolicach Brzezno, Zaspa, Przymorze.... Kass Ksylamit (2) Witam sąsiadów z Witomina (Konwaliowa). Chciałam zapytać, jak wygląda u Was... Sąsiadka..... Tbs (1) Mam pytanie do osob1 tam mieszkających(tbs). Jakie opłaty, mieszkania ogolnie... M.. rozliczenie ogrzewania SM Bałtyk, osiedle III. (5) Witam! czy ktos oprocz mnie ma kosmiczna niedoplate za ogrzewanie za sezon... oszukany Ruch samochodowy na Witominie (5) Drodzy mieszkańcy trochę blokuje nam się Witomino przez nowe osiedla... lusia Dentysta NFZ (1) Witam, jakiego polecacie dentystę w Gdańsku lub Sopocie przyjmującego na NFZ? Hania sprzedam garaż na Bergiela (2) Sprzedam garaż w budynku Bergiela 1 za 48 000 PLN. Garaż numer 4 o... julinka