Aerobik/fitness (1) Czy gdzieś w Redłowie odbywają się jakieś zajęcia sportowe dla kobiet?... AndziaBandzia Syreny wyją (5) Ktoś wie czemu od 5 min wyją syreny we Wrzeszczu? a Szukam koleżanki najlepiej z Gdyni na pogaduchy określe wiek :-) ok 40 , mającej dziecko, dzieci :) lub bez :) (2) do wspólnego spędzania wolnych weekendów ktoś ma ochote się poznać- mail:... asienia
Szukam mieszkania na Witominie (1) Szukam mieszkania do wynajęcia. Koniecznie na Witominie. Dwupokojowe, w... otoryt Atal Przystań Letnica (1) Co kolwiek?od momentu rezerwacji?czy mieszkaniasą z gruntem,no i co tam teraz... Zuza Praca (3) Witam. Poszukujemy Panie do sprzątania biur na pół etatu popołudniami od pn... Gość Jedno z ostatnich osiedli tak dobrze położonych blisko morza (1) Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni. Super nowoczesne mieszkania, blisko... az Proste naprawy krawieckie , mogę coś uszyć nie na miliony (1) Zapraszam do kontaktu 731921018 agnieszka Ewela (12) Witam, mam skierowanie do Almy na 3.styczeń 2019...obawiam się ogromnie Ewela Fikakowo - opinie i oceny (7) Fikakowo to stara nazwa części Wielkiego Kacka pomiędzy ulicami Źródło Marii... trojmiasto.pl Styczeń 2019 r. (3) Mój turnus zaczyna się 27.01.2019 r. czy ktoś też tam będzie w tym czasie? M.A. zgubiony telefon (1) Witam, córka zgubiła telefon huwawei biały z brokatowym etui. Jakby ktoś... Karolina Sprzedam telefon (1) Sprzedam telefon zte blade v6 w bardzo dobrym stanie Jak legalnie niszczyć drzewa w Sopocie (54) Od wielu lat, sąsiad, nazwijmy go "Hrabia T" wycina w naszym ogrodzie gałęzie... Arte-mida Zasięg telefon & internet (1) Witajcie, czy orientujecie się który operator ma najlepszy zasięg dla... Nitka Pies bez smyczy (2) Masz psa to wyprowadzaj go na smyczy.!!!! Nie stosowanie się do przepisów... beatkak@spoko.pl Basen (6) Jakie są wasze opinie na temat tego basenu ? Ponoć ma dobre opinie i ciężko... delete (1) do usuniecia B2 Dojazd do i z pracy (1) Szukam osoby z która bym mógł dojeżdżać codziennie do i z pracy. Konkretnie... rafalgdansk@wp.pl Brak świateł na ulicy (1) Od paru dni nie działają światła na Stogach w obrębie ulicy Stryjewskiego nr... Ja