Brak świateł na ulicy (1) Od paru dni nie działają światła na Stogach w obrębie ulicy Stryjewskiego nr... Ja Pobyt od 3 stycznia (9) Witam, jadę z Łodzi na turnus od 3 stycznia 2019 roku. Może ktoś z Łodzi też... Elżbieta Gdańsk sobieszewo 3.01.19 (1) Jade z kujawsko pomorskiego jtos szuka transportu Karol
Uciekł pies (1) W sylwestrowe popołudnie z jednej z posesji w okolicy jeziora Wysockiego... Tomasz Piotr i Paweł (10) Czy ktoś wie co powstanie za Piotra i Pawła na Cieszyńskiego? Dzisiaj... Lamia Przedszkole w Gdyni Narutowicza 17 (1) Państwa strony, jako Przedszkola z naszą córą, po tym czasie zaobserwowaliśmy... zadowoleni rodzice A i M Klucze (1) Czy wiadomo już coś o terminie wydania kluczy? . Alma (13) Witam , też jadę 3 stycznia :-) Kasia Drewno kominkowe w małych ilościach (max 1m3) - gdzie? (1) Witam, mam kominek bardziej dekoracyjnie ewentualnie do "dogrzewania". Nie... mgmg Turnus od 03 01.2019 (1) Witam. To będzie mój 4 pobyt w Sanatorium. We wrześniu zeszłego roku bylam w... Ewa Renata (2) Witam też będę 03.01.2019. Jest to mój pierwszy wyjazd na zabiegi i mysle ,... dr.n.med.Waldemar Narożny Opinie (2) Witam Proszę o opinię na temat dr.n.med.Waldemar Narożny adi co sie stało z restauracja cisowianka (19) witam. dłuzszy czas byłam za granicai wrociłam do rodzicow na swieta. widok... kaszubica Jestem tu nowy (8) Witam. Jestem nowym mieszkańcem osiedla. Są tu jakieś osiedlowe lokale albo... Maniu multiolo czy janar - gdzie rolety? (22) Którą z firm polecicie? Katarzyna pomoc w pozyskaniu gadżetów (5) Witam. Pracuje w szkole będę organizować loterie poszukuje gratisów... anita Top market (2) Ktoś się orientuje czemu zamknęli top market oraz czy komuś wiadomo co... Xxxx Sp49 czy sp45? (5) Którą szkołę wybrać dla dziecka z Wrzeszcza? aga Piony grzewcze i kaloryfery (7) Powiedzcie mi jak to tutaj jest. U mnie w mieszkaniu ciągle hałasuje jeden... ja Zmiana... (1) Lepsza zmiana...