Osobiste odczucia (dla zainteresowanych rekonstrukcją zniszczonej płytki, dokumentacja zdjęciowa po 3 dniach od wykonanej

(...)Ponadto w połowie usługi zostałam poinformowana,że cennik,z którym zapoznałam się przed wizytą na stronie, jest już nieaktualny,a wręcz cytuję"nie wypada mieć już tak niskiego".Co za tym idzie?Od 5 lat,nigdy nie miałam tak niedokładnie wykończonego przedłużenia na formie, na co stylistka "nikt nie jest maszyną".Po 4 dniach od momentu wykonania usługi,żel zaczął odchodzić od naturalnej płytki i wyraźnie kruszył się od boków. Została mi wykonana usługa rekonstrukcji płytki,gdzie szablon "wisiał w powietrzu",a "stylistka" używała wielokrotnie kwasu do odtłuszczenia płytki,co jeszcze bardziej ją wysuszyło.(...) Koszt usługi to 150zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Odpowiedź obiektu:

Szanowna Pani.Każdy klient ma prawo reklamacji uszkodzonego produktu z winy wykonawcy. Reklamacji nie uwzględniono z dwóch przyczyn. Po Pierwsze nie przedstawiła Pani paragonu kasy fiskalnej, który został wystawiony po wykonanej usłudze i wręczony do Pani rąk, który jest podstawą do reklamacji, oraz w wyniku przesłanych zdjęć pani dłoni uznano iż na pracę którą pani przesłała były naniesione własnoręczne poprawki do których się Pani sama przyznała w efekcie czego trudnym jest uznać z czyjego powodu nastąpiło uszkodzenie paznokci.
Rekonstrukcja Paznokci jest bardzo skomplikowanym zabiegiem wymagającym od specjalisty wieloletniej praktyki i wiedzy.Pani Przypadek był przypadkiem bardzo skomplikowanym, naturalne paznokcie nie miały właściwie płytek paznokciowych, były cienkie i przepiłowane po innych zabiegach jak Pani sama poinformowała, wykonywanych raz w tygodniu w różnych gabinetach. Zastosowano rozwiązanie w formie rekonstrukcji płytek specjalistycznymi żelami marki Gehwol do rekonstrukcji z ochroną antygrzybiczą oraz przedłużone na szablonie.Przyszła Pani do gabinetu podologicznego po pomoc, więc tym bardziej jesteśmy zaskoczeni Pani opinią.W trakcie zabiegu została Pani poinformowana o skutkach nieprawidłowej pielęgnacji paznokci po zabiegu przy tak dużych ubytkach płytek jakich pani miała w wyniku obgryzania. Nadając własnoręcznie kształt paznokci piłując pilnikiem PO wykonanej usłudze naraziła się Pani na uszkodzenia materiału. W naszym gabinecie rekonstrukcję wykonuje osoba wykwalifikowana w tymże zakresie, która nie tylko jest wykwalifikowanym specjalistą, ale i znanym i cenionym szkoleniowcem. Przykro nam jednak iż nie mając wiedzy technicznej stronie pracy jaką wykonuje podolog, wysuwa pani swoje osobiste wnioski odnośnie wykonanego zabiegu oraz używanych do tego celu specjalistycznych produktów i technik zabiegu. Cennik na stronie SUNNAILS SPA można odczytać w katalogu usług. Rekonstrukcja Paznokci To Koszt na dzień dzisiejszy 150 zł.I nie uległ zmianie. z poważaniem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Osobiste odczucia (dla zainteresowanych rekonstrukcją zniszczonej płytki, dokumentacja zdjęciowa po 3 dniach od wykonanej

Do Pani Agnieszki trafiłam w listopadzie 2014r. Moje paznokcie prosiły o pomstę do nieba . Zniszczona płytka oraz uszkodzenia mechaniczne paznokci. Jednym słowem bardzo się ich wstydziłam, przychodząc do pani Agnieszki nie spodziewałam się aż tak rewelacyjnego efektu. Pierwszy raz w życiu po 6-7 tyg przychodzę z odrostem i paznokciem na każdym palcu ( podkreślam że wszystkie były na swoim miejscu) . Nie zgadzam się z zarzutami w kierunku Pani Agnieszki , ponieważ nie znam osoby bardziej profesjonalnej w tym fachu. A odchodzenie żelu i kruszenie się po bokach paznokcia wynika może z faktu że dłubie wciąż Pani w nich skoro ma Pani problematyczne paznokcie, warto mieć świadomość że to trzeba o nie odpowiednio zadbać szczególnie, (w przypadku zniszczonej płytk)i ja bardzo chętnie udostępnię Pani dokumentację zdjęciową po 7 tyg od wizyty. Moim skromnym zdaniem uważam że chyba nie powstał dla Pani taki zakład kosmetyczny który by Panią usatysfakcjonował, więc pozostanie Pani tylko zerwanie ze swoim przykrym nałogiem jakim jest obgryzanie paznokci ( wnioskuję to skoro była Pani rekonstrukcji).
PODKREŚLAM ŻE PANI AGNIESZKA JAKO PIERWSZA I JEDYNA SPECJALISTKA DOPROWADZIŁA MOJE PAZNOKCIE DO STANU IDEALNEGO.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0