Marysia - opinia (1) Szkolenie na wysokim poziomie! Szkolenie zostało przeprowadzone bardzo... Marysia Kasia - opinia (1) Współpracujemy z tą firmą w zakresie szkoleń wstępnych BHP dla nowych... Kasia Patrycja - opinia (1) Serdecznie polecam program "Strażnicy Uśmiechu" - jest to jedno z lepszych... Patrycja
Kamila - opinia (1) Miałam okazję brać udział w edukacji zdrowotnej i promocji zdrowia w szkole.... Kamila Klara - opinia (1) Bardzo ciekawe webinaria i szkolenia zarówno pod względem metodycznym, jak i... Klara Dominika - opinia (1) Szeroki zakres świadczonych usług. Serdecznie polecam! Dominika Kamila - opinia (1) Zdecydowałam się na dodatkową edukację wczesnoszkolną i przedszkolną. To... Kamila karolcia - opinia (1) Polecam, bardzo miła i kompetentna astomsfera. Brałam udział w kilku... karolcia Katarzyna - opinia (1) Ten Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli jest świetnym wyborem, jeśli jako... Katarzyna Marysia - opinia (1) Niezwykle przyjazna atmosfera. Wiadomym jest że jest to zasługa ludzi, którzy... Marysia Lidka - opinia (1) Polecam! Szeroki wybór kierunków. Ja zdecydowałam się na studia doszkalające... Lidka Sabrina - opinia (1) Zdecydowałam się na szkolenie w ODN w zakresie edukacji przedszkolnej i... Sabrina Klaudia - opinia (1) Świetne miejsce dla nauczycieli, pedagogów. Przyjazna atmosfera,... Klaudia