Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALA" kat.B w Z.S.O Nr5 przy ul.Na Zaspę 31A

Witam serdecznie
Znajoma, w grudniu 2011r. w Zespole Szkół Ogólnokształcących Nr 5 przy ul. Na Zaspę 31A otworzyła O.S.K. "ALA" na kat.B.
Z tego co się zorientowałem oraz wiem z jej informacji, nie ma praktycznie żadnego zainteresowania. Ani ze strony środowiska szkolnego, ani innych osób z osiedla. Jak sądzicie, czy to wina złej reklamy, lokalizacji, a może...?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ośrodek Szkolenia Kierowców

Prawdopodobnie złej reklamy. Pewnie mało kto wie że taka O.S.K. istnieje. Ja się co prawda tematem niespecjalnie interesuję bo mam już prawko ale kiedy inny O.S.K organizował kursy na kat.B. w szkole nr 55 przy ul. Wolności to ich reklama wisiała w centralnym punkcie dzielnicy. A z tego że kursy organizowali kilka razy można wnioskować że było zainteresowanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieki Cross. Tez sadze, ze ta "lipa" wynika z braku reklamy!

Nie kurczak, to nie wina reklamy, ani innych nadprzyrodzonych mocy, to wina nieuczciwej baby-właścicielki, ktora do dnia dzisiejszego robi w balona swoich kursantów. Moj kuzyn co chwilę miał odwoływane jazdy, bo ta baba zawsze cos wymyslala, ze niby auto zepsute. Albo wcale nie odbierała telefonów.

Inne tematy z forum

Jubileusz IV Liceum Ogólnokształcącego - spotkanie abslowentów (5 odpowiedzi)

Szanowni Państwo, Uroczyste obchody 70-lecia IV Liceum Ogólnokształcącego odbędą się 23 września...