10/10 (1) Niezwykle profesjonalne i pouczające kursy prowadzone przez Pana Wojciecha... Mikołaj Piekarski Kurs ECDIS (1) Kurs/Ośrodek jak w UK pierwszy raz w Polsce zetknąłem się z takim standardem.... Jacek Borysiuk kurs ECDIS navi sailor transas 4000 (1) Świetne podejście do kursanta, przekazywana duża wiedza pod kontem obsługi... Leszek Szober
Polecam wszystkim! (1) Kurs prowadzony na bardzo wysokim poziomie. Znakomite podejście do kursantów.... Izabela Pełen profesjonalizm. (1) Kurs na bardzo wysokim poziomie dydaktycznym, prowadzony w bardzo przyjaznej... Patryk Super metodyka nauczania (1) Mialem przyjemnosc uczestniczyc na dwoch szkoleniach (ECDIS JRC). Metodyka... Wojtek jeden z nielicznych (1) Jedna z nielicznych firm ,ktora profesjonalnie podchodzi do kursanta.... Miroslaw Polecam ośrodek (1) Profesjonalnie prowadzony kurs przez profesjonalistę jeszcze raz dzięki,... Wojtek Polecam! (1) Wziąłem udział w dwóch kursach ECDIS i uważam, ze były to 4 owocne dni.... Paweł ECDIS (1) Wysoki poziom nauczania, kompetentny i doświadczony w nawigacji morskiej... Daniell Świetnie! (1) Z czystym sumieniem polecam Exerters. Odbyłem wiele szkoleń na terenie europy... Maciej Dzięki za szkolenie (1) W czerwcu brałem udział w szkoleniu w Exerters i z powodzeniem mogę polecić... Second officer ECDIS-szkolenie (2) Pełen profesjonalizm, rzetelnie i przystepnie przekazana wiedza. Szkolenie... krzysztof