Osrodek alma gdańsk 24.11.2018

Witam! Czy ktoś się wybiera w tym terminie? Bo jak czytam forum to nie wiem czy warto jechać? ale zmienic nie moge!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Osrodek alma gdańsk 24.11.2018

Witam! Ja jadę 24.11. i szczerze mówiąc też po tych opiniach jestem z lekka przerażona, ale grunt to dobre nastawienie. Do zobaczenia, a z skąd jedziesz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam! Jade z Łowicza , a Ty?

Witaj ja z Sępólno Krajeńskie.

Witam ja jadę z Sępólno Krajeńskie.

No to super ! Juz jest nas dwie, może bliżej wyjazdu ktos się jeszcze odezwie, pewnie to ostatni turnus w 2018 r wiec chyba raczej nie będzie nas dużo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jadę 24 listopada ,jestem z Wielbarka,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Damy radę?

Witam, jadę z Olsztyna.
Ewa

To tez moge...

Hej mam pytanie ja jadę z Sępólna Krajeńkiego może jedzie ktoś do Almy samochodem z mojej okolicy chętnie bym się zabrała oczywiście dorzucę się do paliwa. Ela

Hej zapomniałam napisać że jadę 24.11. Ela.

Witam jadę z Kutna też od 24 listopada.Pozdrawiam.

Witam ja również ten sam termin, jestem z Sochaczewa,czym jedziecie?

Samo nastawienie nic nie daje. Wróciłam. Szkoda czasu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Teź jadę 24 11 juz tam byłam 8 lat temu najważniejsze to się zorganizować pozdrawiam Bozka

Witam. Tak to prawda co piszą ja jestem. Do 8.09 jestem nie zadowolona. Mogę prywatnie porozmawiać. Pozdrawiam

Witam! a mozemy skontaktować się prywatnie na emeilu!

Witam
Mam jechać w sierpniu i nie mam żadnych informacji od tych którzy byli tylko od tych którzy jadą proszę o trochę informa jadę niedługo i mam obawy proszę o opinie lub dobre rady

Proszę p nr do kontaktu

Ja się jeszcze wybieram:) będzie raźniej

No hej a skąd jedziesz?

Też łódzkie :p

Ja jadę z Włocławka

tez mam na 24.11 z Pułtuska

Nje martw się ja tez tam jade...we dwoie zawsze raźniej.pozdrawiam.prpe

Witam,ja takze jadę i powiem szczerze też jestem przerażona opiniami....
Jadę z okolic Malborka
Dorota

Błagam, nie przesadzajcie z tymi negatywami! Aż się coś robi. Poczytajcie może też pozytywne komentarze. Też jadę 24 xi . jest jak jest, to nie hotel*****, a myślę, że większość tego oczekuje. Jedzenie... . nikt z Was w szpitalu nie był? Przecież nikt nikomu nie każe jechać, można przecież zrezygnować. Zawsze coś komuś nie pasuje, co ujęte jest w komentarzach. Trochę optymizmu. Rehabilitacja jest na wysokim poziomie i to jest najważniejsze. Wszystkim niezadowolonym, przerażonym, że będzie zimno, deszczowo, brak możliwości leżakowania na plaży- proponuję zostać w domu, tym co się zdecydowali jechać - zabrać książkę, dobre buty na spacery oraz tonę pozytywnego myślenia :))
Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam, a Ci którzy wiedzą, co mam na myśli serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu. Osobiście mam w planach zrehabilitować się, spędzić czas nad brzegiem morza (mimo jesienno zimowej aury) i odreagować od codziennych obowiązków- chyba to jest najważniejsze:))). Czy ktoś z przerażonych pofatygował się i zadzwonił do ośrodka? Myślę, że nie, zatem przekazuję informacje, jakie uzyskałam od miłej pani z recepcji- w każdym pokoju jest czajnik oraz każdy pacjent dostaje jeden ręcznik (zaleca się wziąć kilka jak coś, są zabiegi itp).
Do zobaczenia na miejscu i naprawdę trochę optymizmu:)))
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam sie z pania

Brawo tez tak mysle i tez jade 24.11.

Dzięki, dzięki:)))
Już myślałam, że spotkam się z samymi negatywnymi komentarzami:)
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będzie dobrze,Ja też sie wybieram.Pozdrawiam i do zobaczyska

po interwencjach są czajniki.. w sierpniu płaciliśmy za czajnik......oczywiście to nie hotel, ale godne warunki należą się minimum ....a nie pokój gdzie przez 24 dni nie otwiera się okno zabite gwoździami...bo zimą nie zamkną....w sierpniu za wszystko dopłacaliśmy, czajnik, suszarka do suszenia ubrań, zero powietrza przy 28 stopniach bo okno zabite gwoździami i żadne argumenty pacjentów (nas) nie docierały do obsługi...rehabilitacja.....jak w przychodni...a na ćwiczenia grupowe proszę uważać ...chyba ze jest pani zdrowa to oki...ćwiczenia niedostosowane do osób z chorym kręgosłupem w naszym turnusie 3 osoby wyjechały na wózku do szpitala.....w łazience (wc+prysznic) przez cały turnus wybijała woda....

No zgadzam się, ale jak ktoś pisze, że jest przerażony, że jest strasznie, że się boi co to będzie.. . niech zostanie w domu. Jestem po kilku operacjach, zatem za zdrowa nie jestem:))
Jadę z daleka, dlatego zajmie mi to dwa dni z noclegiem po drodze. Inaczej nie dałabym rady. I mimo to, cieszę się, że jadę. Zawsze coś się może wydarzyć. Może jednak warto odsunąć złe myśli na bok? Bardziej obawiałabym się współlokatora, z którym dzieli się pokój. Bo jak wytrzymać z kimś, kto godzinami będzie zdawać relacje z całego dnia, a w międzyczasie przekazywać instrukcje krok po kroku jak się gotuje ziemniaki? Żartuję troszkę. Ale naprawdę, jak ktoś jedzie z nastawieniem, że są tam tylko spadające umywalki, wiecznie wybijająca woda, klejąca się od wody zasłonka... niech nie jedzie. Uważam, że bardzo ważne jest dobre nastawienie. A co będzie to będzie, ale nie zakładajmy z góry czarnego scenariusza:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem w almie płatna telewizja i parking.Jedzenie smaczne i dużo.Zabiegi od rana do popołudnia.Czajniki są w pokojach i suszarki również.W pokojach gorąco

Dziękuję za informacje. Akurat tv dla mnie zbędna i parking również:))) Dojazd rozbiłam na dwa dni, inaczej nie dałabym rady, i to jedyny dla mnie problem. Pozdrawiam.
Ps, mam nadzieję, że zabiegi przynoszą efekty.

https://www.facebook.com/search/top/?q=ALMA

Inne tematy z forum

Sobieszewo - ALMA - aktualnie jak tu jest ! (804 odpowiedzi)

Witam wszystkich zainteresowanych pobytem w ośrodku rehabilitacyjnym Alma w Sobieszewie....