Ostrzeżenie - nie polecam
Nie polecam tego salonu. Dostałam w prezencie bon na małżeński masaż - termin był krótki i w czasie rozmowy telefonicznej zostałam zapewniona, że bez problemu można go zrealizować później, byle przed terminem umówić się na wizytę. Tak zrobiłam i przyszliśmy z mężem na umówiony masaż. Pani wzięła od nas zaproszenie, sprawdziła co to za masaż, zaprowadziła nas do gabinetu i kazała się przygotować. Gdy byliśmy już w ręcznikach pani przyszła ponownie i stojąc w uchylonych drzwiach poinformowała nas, że zaproszenie jest przeterminowane i nie mogą zrealizować masażu.(..) Dyskusja toczyła się przez jakiś czas i pani łaskawie zaproponowała wykonanie pełnopłatnego masażu jednej osoby a drugiej osoby gratis.
Zrezygnowaliśmy.
Tak prestiżowy salon powinien dbać o komfort psychiczny swoich klientów, a dopuszczenie do tego, żeby klient rozebrał się i następnie poinformowanie go, że jednak usługa nie zostanie wykonana jest żenujące, dalekie od wysokich standardów i dbałości o klienta.
Zrezygnowaliśmy.
Tak prestiżowy salon powinien dbać o komfort psychiczny swoich klientów, a dopuszczenie do tego, żeby klient rozebrał się i następnie poinformowanie go, że jednak usługa nie zostanie wykonana jest żenujące, dalekie od wysokich standardów i dbałości o klienta.