Ostudźcie wasze mózgi

Jeśli po raz kolejny, będziecie mi siedzieć na zderzaku na obwodnicy, to polecam obejrzenie tego:
http://www.youtube.com/watch?v=0BJm85juWGY

a potem przypomnienei sobie tych obrazów. Może to pobudzi Waszą wyobraźnię !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ostudźcie wasze mózgi

Zacznij troszkę szybciej jeździć, albo jak masz wolny praw pas - wystarczy zjechac, a nikt Ci na ogonie siedzieć nie będzie. Nie jesteś królem szosy, jadac 80 na lewym pasie :/
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak nie potrafisz zachowac umiaru an drodze i lwczesz sie jak ostatni patałąch na lewym pasie to należy Cię zpacyfikować..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie rozumiem Twojego wnioskowania - jeżeli ktoś pisze zeby nie jezdzić na zderzaku, to od razu wnioskujesz, że jezdzi wolno?? to co niektorzy wyprawiają na obwodnicy czasami przechodzi ludzkie pojęcie..! i to, ze się wkurzam nie znaczy ze jezdze 80km/h.

własnie dzięki takiemu jednemu, który nie potrafił zachować odległości teraz moje auto stoi w warsztacie! taki cwaniak, na zdarzaku jedzie, a jak przychodzi co do czego to okazuje sie ze jednak hamulce za słabe i jednak troche za blisko. jeszcze smiał twierdzić, ze nie jego wina, po czym uciekł z miejsca. Ma gosciu pecha, bo nie dość ze ja dostanę należne mi odszkodowanie, to jeszcze ubezpeczyciel pociągnie to z jego kieszeni za ucieczkę :] jak ktos jest zainteresowany podstawą prawną to zapraszam do lektury ustawy o ubez. obowiązkowych. Żle gośćiu trafił. Ale się nauczy :]
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jadę prawym pasem zawsze. Ale i tak na mnie trąbią ..........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na mnie nie trąbią,tylko dają znać światłami,a ja mam to w dup...e bo jadę zazwyczaj 100/110 bo taka jest dozwolona prędkość na obwodnicy,zazwyczaj nie zjezdzam tym cwaniaką,a oni się wkurzają.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

to miej dalej aż któregoś razu trafisz na kogoś kto wystawi Ci za taką jazdę mandat, przepisy określają dokładnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bo nadajsze sie do kierowania taczkiz betonem a nie samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...