Oświadczyny/Niedźwiedź

Temat dostępny też na forum: Oświadczyny / Niedźwiedź
Opinie do spektaklu: Oświadczyny/Niedźwiedź.
Oświadczyny/Niedźwiedź
Anton Czechow

Spektakl jest połączeniem dwóch jednoaktówek Antoniego Czechowa - "Niedźwiedź" i "Oświadczyny". "Z tekstów Czechowa wyłania się obraz człowieka zagubionego, zmęczonego i przestraszonego życiem, zmagającego się z własnymi pragnieniami, lękami, ułomnościami, marzącego o miłości, zrozumieniu i akceptacji. Tak samo jak sto lat temu, ludzie podlegają tym ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam

Świetne!!! Polecam!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto zobaczyc

Dobrze zrealizowany Czechow nie może być zły!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

rewlacja

świetna gra aktorów, scenografia, biorąc pod uwagę rozmiar i warunki teatru, kostiumy. Byłam zachwycona. Tylko bilety lepiej rezerwoać wcześniej, bo inaczej zostaje tylko czekanie na niewykupione rezeewacje i litość organzatora dostawiającego dodatkowe krzesełka. Polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znakomitość!

Oba przedstawienia fantastyczne, gra aktorów na wysokim poziomie. Szczególne słowa uznania należą się Markowi Brandowi za pracę reżyserską. Pomysł ze splitem na końcu - świetny. Wpadajcie do Plamy, bo warto!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobry spektakl.

Namawiam wszystkich miłośników teatru do obejrzenia sztuki, znakomicie wyrezyserowana przez Marka Branda, niebanalna koncepcja, przemyślane działania, znakomicie wykorzystana przestrzeń, gra akorów również bardzo na tak. Gratuluje reżyserowi za to, ze robi tak dobry teatr, pokazuje ze sztuka niezależna, offowa może stać na równi, a nawet wyżej od 'zawodowej' reszty. Myśle, ze pan Orzechowski powiniem brać u Pana lekcje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyłaczam się do opinii

Fajny spektakl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Reeeeeewelka.

Świetny spektakl. Marek popisał się swym kunsztem reżyserskim.

bardzo dobry

bardzo dobry spektakl. Polecam

Jak zawsze genialny!

Nie ważne, czy Czechow, czy własnego autorstwa!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

super spektakl. I na potwierdzenie tego co piszę

Jest fakt, że nie ma już biletów. Byłem w niedzielę 13.02. Chciałem wysłać rodziców, pojechałem kupić bilety i okazuje się, że na jutro już nie ma....
Szkoda, polecam to super spektakl

Przeciętny spektakl - pierwsza jednoaktówka bardzo słabo wyreżyserowana, pozbawiona tempa, nijaka. Druga część dużo lepsza - ciekawsza (bo i tekst dużo ciekawszy), choć i tutaj jakieś dziwa się dzieją z tempem przedstawienia. Jak na off jest całkiem przyzwoicie, ale spodziewałem się więcej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

trolluj dalej!

To nie jest teatr surrealistyczny, operetka, ani kicz produkcja. Jeżeli Czechow jest nijaki to z powrotem na fotel przed telewizor marsz!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

obserwator

Chyba jesteś sfrustrowanym artystą, zazdrosnym o sukcesy kolegów. Bucu
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto zobaczyć!

Świetny spektakl: gra aktorów, scenografia, kostiumy-wszystko na bardzo wysokim poziomie. To jedna z lepszych sztuk, jaką widziałam. Polecam!
P.S. Warto przyjść trochę wcześniej przed spektaklem, by usiąść z przodu widowni. Z ostatnich rzędów kiepsko widać-taki mankament układu sali :(

Aktorzy super. Majok bardzo ładnie, Szemiel również. Niestety scenografia kuleje, i to na obydwie nogi. Problem z miejscami a komfort sali jest nie najlepszy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może byś napisał Jacek Majok i Maciej Szemiel

A scenografia jest ok. Nie przeszkadza

Są jeszcze wolne miejsca na Czechowa

kilka jeszcze jest.......

"Oświadczający się" Pan Tomasz - stworzony wręcz do tej roli:-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

stworzony przez reżysera

Trzeba dodać:) wszyscy sobie dobrze radzą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobry spektakl.

Super zabawa i świeżość w teatrze....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gwarancja dobrej zabawy.

Byłam, zobaczyłam, wyszłam zachwycona. Jeszcze tam wrócę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oświadczyny bardzo wporzo, a Niedźwiedź momentami tak pyszny,że do zeżarcia. :) Zdaje się,ze jeszcze to grają?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja widziałam ten spektakl chyba rok temu, już dokładnie nie pamiętam, ale tak zapadł mi w pamięć, że na pewno wybiorę się na najbliższy :)

Super spektakl!

Byłam bardzo mile zaskoczona. Spektakle bardzo dobre, można się pośmiać i miło spędzić czas. Teatr niewielki - ale bardzo profesjonalny. Polecam wszystkim!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lekki, przyjemny, zabawny, świetny!!!

Spektakl bardzo ciekawy, sceny humorystyczne, jednocześnie ukazujące świetnie ludzką naturę, oraz specyficzne problemy/niesnaski, z którymi zmagamy się czasem na co dzień, nie zwracając na nie uwagi.

super - grają w niedzielę

w poniedziałki nie pasowało mi, ale widzę, że będzie w niedzielę. Fajno

a ja jutro idę na

Czechowa jeszcze raz sobie zobaczę :)

hej

hej ktos nie spi dzisiaj i sie bawi? serio

Inne tematy z forum

Pan Disney zaprasza (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Pan Disney zaprasza . "Pan Disney Zaprasza" Zapraszamy już od kwietnia na...

Prometeusz (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Prometeusz . "Prometeusz" - akrobatyczne widowisko rozpoczyna nowe tournée...

Kochanie, wróciłem! (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kochanie, wróciłem! . Zabawna opowieść o tym, że stereotypowe postrzeganie...