Agata - opinia (1) Dzięki kursowi BHP w tej placówce poszerzyłam swoje kwalifikacje zawodowe i... Agata Radek - opinia (1) Szkolenie w formie PDF, zakończone testem. Bardzo wygodna opcja i przy tym... Radek Tamara - opinia (1) Bardzo dużo wiedzy praktycznej przekazane przez prowadzących szkolenia,... Tamara
Dagmara - opinia (1) Robiłam tutaj kurs na prawo jazdy. Bardzo dobry kontakt i organizacja. Kurs... Dagmara Wojtek - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy w zakresie BHP. Cieszymy się, że... Wojtek Michał - opinia (1) Bardzo pozytywnie nastawieni do kursantów, miła obsługa interesantów. Pomoc i... Michał Paweł - opinia (1) Polecam szkolenie na koparki i koparkoładowarki - szybko, profesjonalnie,... Paweł Elwira - opinia (1) Prowadzący przekazują bardzo dużą wiedzę, są dokładni i rzeczowi. Warto... Elwira Justyna - opinia (1) Fachowo, starannie, szczegółowo i profesjonalnie przygotowane szkolenie. Cena... Justyna Anna - opinia (1) Bardzo rzetelnie przeprowadzone szkolenie, uzyskałam wszelkie niezbędne... Anna Pola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia bhp online . Całe szkolenie zostało... Pola Eliza - opinia (1) Kursy przeprowadzone na najwyższym poziomie, na pewno tutaj wrócę na inne... Eliza Amanda - opinia (1) Świetne szkolenia. Ja akurat korzystałam z szkolenia BHP i jestem bardzo... Amanda Aleksandra Kidula - opinia (1) Odbyłam tutaj szkolenie BHP online i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.... Aleksandra Kidula Beatasmodzich - opinia (1) Nie byłam przekonana do kursów BHP online, ale wiedza przekazana jest w... Beatasmodzich Anna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu BHP który miałam okazję tutaj odbyć.... Anna