Oszukane

Temat dostępny też na forum: Oszukane
Opinie do filmu: Oszukane.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

słaby film

Jest to do bólu sztuczny i drętwy film!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Scenariusz dobry...samo życie,ale czegoś tu brakło

Może drętwi aktorzy ??? Jakoś mało wiarygodnie wypadli. Nie wiem jak to się dzieje,że jak amerykanie zrobią film,to mucha nie siada,a Polacy tak się starają,a nie dają rady. Film był jakiś teatralny i schematyczny.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

masakra

nie pamiętam,kiedy ostatnio tak wynudziłam się w kinie-film to jedna wielka porażka.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Sorry ale chyba serca nie macie

Uwazam,ze film rewelacyjny!!Przeciez to prawdziwa historia!!!Swietna obsada i gra aktorow.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Sorry ale chyba serca nie macie

rewelacyjny ?????? odrób lekcje z kina przez duże "K" !!! rewelacyjny to gigantyczne nadużycie -film jest słaby tylko historia która posłużyła za scenariusz robi wrażenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

0d ilu lat jest ten film ? PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ

0d ilu lat jest ten film ? PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: 0d ilu lat jest ten film ? PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ

od 12

rewelacja! Polski film na swiatowym poziomie

Milion razy zawiodlam sie juz na polskich filmach i z reguly na nie nie chodze. Na ten sie skusilam z ciekawosci dla samej historii, która film byl inspirowany. Jestem megapozytuwnie zaskoczona! Film jest cudowny, gra aktorska p. Herman niesamowita, to samo 3! sióstr jak i "rodziców". Kilka razy az przeszły mnie ciarki. W mojej opinii film ani przez chwile nie jest nudny, a pamieta sie o nim jeszcze dlugo po wyjścu z kina.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

rewelecja

Warto! Prawdziwa, wstrząsająca dobrze zagrana historia.
Film, o którym się mysli jak się skonczy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobry i wzruszający

Film bardzo mnie wciągnął, lecz ja widziałam dramat tylko jednej rodziny (druga bawiła się jak gdyby nic wielkiego się nie stało). Dlatego dla mnie przedstawiona historia była mało wiarygodna. Brak opieki psychologów, brak konsekwencji za tak straszną pomyłkę. Rodziny pozostawione same sobie na zasadzie, podzielcie się dziećmi według uznania, a z pewnością wszystko się ułoży. W takim dramacie rodzinnym już nigdy nie będzie pełni szczęścia, choć odniosłam wrażenie, że tu wszyscy pogodzili się z losem i każdy wrócił do swoich zajęć, jakby nic się nie stało. Dziwne zachowanie, dziwne zakończenie

Inne tematy z forum

Bulion i inne namiętności (14 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Bulion i inne namiętności . Przeczytaj o filmie.

Lee. Na własne oczy (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Lee. Na własne oczy . Przeczytaj o filmie.

Deadpool & Wolverine (16 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Deadpool & Wolverine . Przeczytaj o filmie.