Otomin - Osowa

Witam
Czy macie obczajoną jakąś trasę Otomin-Osowa lub/i na odwrót?
Na rowerze oczywiście, może być dla MTB.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Otomin - Osowa

żółty szlaczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://maps.google.pl/maps?saddr=Otomin&daddr=54.3165209,18.4693627+to:54.326114,18.4632079+to:54.33987,18.46251+to:54.35474,18.4366+to:Mieczysława+Niedziałkowskiego&hl=pl&ie=UTF8&ll=54.351554,18.471794&spn=0.10845,0.308647&sll=54.40924,18.462524&sspn=0.054149,0.154324&geocode=FTrpPAMdsX4aASnNvfmaeXb9RjGZkvruzi3ejw;FejNPAMd8tEZASkxUSfZGXb9RjGx2gW5ESv1QA;FWLzPAMd57kZASldCkA1A3b9RjFgLe1e_dpfAA;FR4pPQMdLrcZASm3JXnkAZ79RjHiTy-SNxCBuQ;FTRjPQMd-FEZASmD358VbJ79RjEPRPO-83iT5w;FUOLPgMdVLsZAQ&mra=dme&mrsp=5&sz=13&via=1,2,3,4&dirflg=w&z=12 coś jak to, albo z grubsza szosą wzdłuż obwodnicy - Kiełpino Grn, Kokoszki, KLukowo, Owczarnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czarnym szlakiem z Otomina do Matemblewa i tam przesiadka na żółty, którym dojedziesz do Osowy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

DODAM ZE CHODZI MI O JAK NAJKROTSZY DOJAZD DO PRACY
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Otomin, Kiełpino górne i 2 opcje.
1. Przy Achaun przez Kartuską i w dół. Potem nad starymi torami i w lewo pod obwodnicą. Drogą wzdłuż działek do Matarni i pod górkę ścieżką/chodnikiem. Przecinasz Budowlanych (lasem), przecinasz Słowackiego i dalej na Klukowo. Wzdłuż obwodnicy i wyjeżdżasz w Owczarni.

2. Przez Kokoszki, na rondzie w prawo i potem tak samo.

No wlasnie przyuwazylem na satelicie wariant 1 ale czy teraz on jest przejezdny w czasie budowy wezla karczemki?

Przejazd pod obwodnicą w tygodniu w maju nie był przejezdny ( dużo pracowników , maszyn ) Ale w weekend przejechałem , tylko że to było w maju.
Nie wiem jak teraz , zrób sobie w weekend na spokojnie rekonesans trasy.
Spróbuj przejechać za obwodnicą od strony ulicy Kalinowej czy Różany Stok obok działek kieruj się na stary wał kolejowy i potem tak jak pisał Ci Zekker.

Mowie odrazu ze jest ciezko z przejazdem. w weekend moze pracownikow mniej, ale po sobotniej wyprawie do dzisiaj nie moge domyc swojego bajka. Na tą chwile najlepszy jest wariant B.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki wielkie za wskazówki, za Różanym Stokiem da się elegancko przebić przez wał na północ. Traska jest całkiem OK. Rzadki kontakt z samochodami ma się tylko na Radarowej i Otomińskiej. Trzeba tylko przeciąć zawalone samochodami Kartuską, Budowlanych i Słowackiego.
Budowlanych to szczególna masakra której chciałem uniknąć za wszelką cenę i udało się :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...