Otomin, Kiełpino górne i 2 opcje.
1. Przy Achaun przez Kartuską i w dół. Potem nad starymi torami i w lewo pod obwodnicą. Drogą wzdłuż działek do Matarni i pod górkę ścieżką/chodnikiem. Przecinasz Budowlanych (lasem), przecinasz Słowackiego i dalej na Klukowo. Wzdłuż obwodnicy i wyjeżdżasz w Owczarni.
2. Przez Kokoszki, na rondzie w prawo i potem tak samo.
Przejazd pod obwodnicą w tygodniu w maju nie był przejezdny ( dużo pracowników , maszyn ) Ale w weekend przejechałem , tylko że to było w maju.
Nie wiem jak teraz , zrób sobie w weekend na spokojnie rekonesans trasy.
Spróbuj przejechać za obwodnicą od strony ulicy Kalinowej czy Różany Stok obok działek kieruj się na stary wał kolejowy i potem tak jak pisał Ci Zekker.
Mowie odrazu ze jest ciezko z przejazdem. w weekend moze pracownikow mniej, ale po sobotniej wyprawie do dzisiaj nie moge domyc swojego bajka. Na tą chwile najlepszy jest wariant B.
Dzięki wielkie za wskazówki, za Różanym Stokiem da się elegancko przebić przez wał na północ. Traska jest całkiem OK. Rzadki kontakt z samochodami ma się tylko na Radarowej i Otomińskiej. Trzeba tylko przeciąć zawalone samochodami Kartuską, Budowlanych i Słowackiego.
Budowlanych to szczególna masakra której chciałem uniknąć za wszelką cenę i udało się :-)