Otwarto 7,5-kilometrowy fragment ekspresówki na Żuławach

Opinie do artykułu: Otwarto 7,5-kilometrowy fragment ekspresówki na Żuławach.
Artykuł na temat: Wszystko o budowie drogi S7

Kierowcy pojechali w czwartek po południu gotowym odcinkiem drogi ekspresowej z Koszwał do Kiezmarku. Na otwarcie pozostałych fragmentów ekspresówki z Trójmiasta do Elbląga trzeba poczekać do końca października tego roku.

Pierwotnie siedmiokilometrowym odcinkiem drogi ekspresowej na Żuławach kierowcy mieli pojechać w czerwcu tego roku. Jednak wykonawcy - ze względu na złożoność prac na całej budowie - nie udało się zrealizować tego planu.

Ruch został przełożony z ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wielką literą cwaniaczku za dychę

dużą to mozesz zrobic z rana kupe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ewidentny sukces PO, walczyli nieprzerwanie o S7 od 45-go roku. Najpierw, to był sukces zausznika stalina bieruta, potem gomułka, potem giero, że już nie wspomnę o giereemkowskich zausznikach tych niby mozawieckich a potem to już tak poszło. Gratulacje dla peło. Trzymacie trynd. Żart graniczący z prawdą. Pomyślcie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

bez pokropka

bez pokropka to nie otwarcie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

miejsca na krzyże na poboczu zostawili

JA

W kinie

A flaszka poświecił odcinek drogi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

spoko spoko !

nauczylim sie od amerykanow -lanksam lanksam !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko wina Szczurka!

Nie widziałem jeszcze w tym temacie winy szczurka dlatego obwiniam go o to że to otworzył!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pamietam jak PiS zarzucal PO-PSL, ze oni budowali po 10 mln za 1km a teraz PiS buduje za 66 mln za 1km i wszystko gra?

marnotrawia pieniadze, nie potrafia tanio budowac
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

pamiętam, pisał :D
ale w maju było 5 miesięcy do wyborów, by wszyscy zapomnieli :)))

Do "Nie przekonasz mnie do wsiunow" - nie wiem gdzie pracujesz i w jakim środowisku się obracasz, ale większość ludzi których znam to "słoiki", zazwyczaj po studiach, pracują ciężko, nierzadko na bardzo dobrych stanowiskach lub swoich firmach i mają rodziny/normalne życie. Niestety znam też "rdzennych" mieszkańców i tu widzę patologię o której mówisz. Takie generalizowanie o jakim mówisz świadczy o Twoim poziomie - zresztą nie będę próbował zmienić Twojego zdania "rdzenny" Gdańszczaninie ;> zapytaj rodziców i dziadków skąd pochodzą ;] zdziwisz się
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nic z tego

Tylko wstyd na cały świat
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Drogo to musi kosztować wysiłek intelektualny Twoich 2 komórek mózgowych. Następnym razem proponuję byś złożył ofertę w przetargu na budowę, skoro uważasz że taniej zrobisz.

Tak kiedyś było... O ironio, wzrost liczby aut wydłużył czas przejazdu. Ale cóż, kiedyś drogą jechało 100 aut/dzień, teraz jeżdżą tysiące. Droga nie powstała by było szybciej a po to by miała większą przepustowość - szybszy przejazd jest efektem ubocznym.

A obrażaj sobie i Rydzyka, swoje bóstwo, rodziców i kogokolwiek zechcesz. Ale rób to w języku polskim. Mamy takie coś jak ł, ś, ę. Wyborami, nie wybotami. A nazwiska i nazwy własne piszemy dużą literą.

... mimo koszmarnie intensywnego wsparcia PIS przy poprzednich wyborach

a łopatę w Skowronkach już za mojego życia wbijano w ziemię uroczyście
kilka razy, nawet pomnik tej łopaty tam gdzieś w Katach Rybackich już stoi

Ale bajka

najgorszy odcinek trasy, te wszystkie objazdy od ronda do ronda. Super.

info z budowy - 100% pewne mam
były naciski zeby ten kawałek otworzyć przed wyborami ( mimo ze PO+ PSL) zleciło budowe, PIS sie tym chwali, pozdrawiam z budowy :)

PS. po wyborach będziemy czasami zamykac pasy bo trzeba "cos tam" poprawiac :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak mnie teraz rowerem tam jechać ?

kierowcy cieszą, ale rowery ? :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2