Otwieram Klub Samotnych SERC

No to nadszedł ten upragniony dzień dla wszystkich ludzi na tym Ziem padole!!!

Niniejszym otwieram Pierwszy Internetowy Klub Samotnych Serc!!!

Słuchajcie To nie żadna zgrywa!!! !!! !!!
Z tego co widzę na forum to obecnie ludzie szukają INNYCH w necie!
Skoro tak to powiedzmy otwarcie KTO czuje się samotny!
Komu czego brak! w uczuciach?
Najtrudniej się samemu określić!

Wpis do PIK Ss jest bezpłatny! Do niczego nie zobowiązuje!

Celem Klubu jest przełamanie SAMOTNOŚCI !!!
Wymiana doświadzeń.

Zapraszam do rozmowy ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Otwieram Klub Samotnych SERC

hehe...wiele hałasu o nic....:)

Tak to tu zwykle bywa...umawianki, obiecanki, a głupiemu....stoją..:( Oczy w słup!
Ja mam konkretną propozycję dla tych, co z Gdańska.....
Umówmy się na piwo, tak po prostu, bez żadnych ą i ę. Pogoda się poprawiła, wiec wypad na "budy" w Brzeżnie będzie super pomysłem. Sobota, niedziela, wszystko jedno....byle doszło do skutku!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak tam ten kulig ?

Nic się nie dzieje na tym forum co zrezygnowaliście już z tego forum .
To co zapadła klapa ?

No właśnie ja też szukam fajnefo faceta który mnie przytuli i pójdzie ze mną na długi spacer.

- m , a w jakim to miejscu myślicie podajcie ling bo to forum jest czysto towarzyski .
Aż trzy naraz - ho , ho - to jest tak na wesoło - żeby czasem inni forumowicze nie mieli podtekstów

To zależy od innych forumowiczów jak będą zgrani to myślę , że coś nie coś wyjdzie - tylko chodzi wyłącznie o nasze zgranie .
Jak nie będzie zgrania to nic nie wyjdzie jak ostatnio było tuż spotkanie co nie które niewiasty wyłamały się i było po zawodach.
A przedział wiekowy jest różny .
Tu się nie patrzy na wiek

wstepnie jestem za tym tylko czy to wypali po ost to jestem bardzo sceptycznie do tego nastawiony .

Prosze o kontakt meilowy osobnika tego posta

witam ;) chętnie bym dołączył ... 10-11.02 ale gdzie?

i mam pyt mnie więcej z jakiego przedziału wiekowego są tu kobiety i mężczyźni?

Halo, halo
@mariuszu nie ukrywam, że całej waszej konwersacji nie czytałam, ale w trochę innym miejscu forum dogadałysmy (3 kobiety) spotkanie na 10lub 11 lutego może uda nam się połączyć plany skoro tylko panowie u Was byli ostatnio?

Drako masz racje i wszyscy trzymamy jak najmocniej jak umiemy.

KLUB SAMOTNYCH SERC-POMYSL MIODZIO ...... TUTAJ NIE JESTESMY SAMOTNI-MAMY SIEBIE ...... I TAK TRZYMAC I HEJA DO PRZODU . TRZYMCIE SIE CIEPLO ...... SERDUSZKA .

Czy możemy przejść z tym tematem na moją i Twoją pocztę internetową to w tedy sobie bez światków pogadamy
Bo tu nie chcę wyrażać opini ok

@Mariusz to są kobiety......
zacznij flirtować a nie się tłumaczysz.........
podziwiaj a nie udowadniaj.......
kobiety boją się szczerości........
podświadomie myślą że ona może zranić.......
konwersowałeś z trzema a wystarczyło że jedna powiedziała białe.....
i amen
pozdrawiam

Ale Tomku czy jest tyle śniegu , aby zorganizować kulig , tak teraz jest mrożno
A gdzie chcesz zorganizować ten kulig?
W lasach na Kaszubach , czy w lasach w pobliżu Trójmiasta .
Ja mam taką propozycję poczekajmy jak będzie mniejszy dwu czy trzy stopniowy mróz
Bo przy mrozie -10 albo i więcej to nie jest tak łatwo wytrzymać .
Co o tym myślicie ?
Uważam , że ten pomysł z kuligiem nie jest głupi - podoba mi się ten pomysł , a Wam ?

Anne dlaczego macie mnie bać , aż tak strasznie wyglądam nie znając mnie każdemu może się oberwać jak to się mówi po łapach ,ale trzeba umieć przyznać się do swego błędu .
Ja się przyznaję , że na początku zagalopowałem się , żle odebrałem to forum , ale błędy trzeba naprawiać i ja to robię.
Bardzo mnie cieszy , że Wy mnie zaakceptowali .
Ja jestem z pod znaku zodiaku - ryby .
A ryby w naturze pływają w ławicach mało kiedy są samotne .
I dlatego osoba z pod tego znaku kocha towarzystwo i przede wszystkim uwielbia towarzystwo ludzi .
Czy to jakaś zbrodnia chyba nie .
Tak ja wyżej napisałem chodziło mi o to na samym początku , gdy zobaczyłem , ze nie o to chodzi to przebrałem inny kierunek działania .
Jak wyżej napisałem za galopowałem się - przepraszam Was dziewczyny.
Czy teraz jest jasne to dla Was ?.

Witajcie widzę ,że poruszono tutaj wątek istniena klubu jestem za tym byśMy się spotykali i wyskoczyli na kawę piwo czy nawet pizzę :)

KCzęść z użytkowników narzeka, że jest samemu więcej inicjatywy własnej otwarcia się na ludzi.

Nikt na nikogo z założonymi rękoma czekać nie będzie i hasła w stylu przyjdz dołącz do nas

Aby kogoś poznać wystarczy odrobina chęci

P.s co wy na to byśmy spróbowali się zoorganizowac na kulig :)

Tak dla bliższego poznania sie potem ciepła kawa lub grzaniec i taniec :)

No właśnie, na początku napisałeś, że o co innego Ci chodzi, więc nie dziw się, że tak Ciebie inni postrzegają. Mało w Tobie radości życia, spontaniczności, a to odpycha. Trochę przegiąłeś pisząc o dzieciach. Ja też jestem już "wiekowa", mam dzieci dorosłe, ale nie przeszkadza mi to żyć normalnie, spotykać się z ludżmi, nawet młodszymi sporo od siebie. Rozumiem, że dla Ciebie samotność, to coś okropnego, więc coś z tym zrób, zamiast użalać sie nad nią.

Ale co my niby mamy zrozumieć? Że czujesz się samotny? Każdy tu się tak czuje, więc nie musisz nas przekonywać i opisywać swojej sytuacji.

Nie jesteś dla nas wrogiem, tylko trochę zaczęłyśmy się Ciebie bać :)
Myślę, że większość chce po prostu kogoś poznać, żeby mieć z kim się z domu ruszyć. Ty to potraktowałeś jako spotkanie w celu poznania swojej drugiej połówki.

Tak na prawdę nie wiadomo o co Ci chodzi. Myślę, że u góry sobie zaprzeczyłeś. Najpierw piszesz "jak ktoś wypisuje , ze myślę o sprawach matrymonialnych to się grupo myli" a zaraz potem "tak przyznaję się do błędu mego - ja sam na samym początku popełniłem błąd pisząc o tym".
To w końcu ten ktoś się myli czy nie? :)

Przyjacielem naszej grupy możesz być, chociaż ja nie sądzę, żeby była jakaś "nasz grupa". Jak na razie nikt się nie spotkał i jak widzę na to się nie zapowiada.
Pozdrawiam

Może Anne masz racje ja tylko chcę abyście mnie zrozumieli i tylko tyle chcę .
Pewnie , że nie chcę się nad sobą użalać - bo rzeczywiście tego ludzie nie lubią.
Ale jak ktoś wypisuje , ze myślę o sprawach matrymonialnych to się grupo myli tak przyznaję się do błędu mego - ja sam na samym początku popełniłem błąd pisząc o tym .
Ale nic za błędy trzeba zapłacić .
To co Ty w ostatnim poście napisała to Wam wybaczam , a nie chcę stać się dla Was wrogiem lecz przyjacielem Waszej grupy
Czy tak dużo chcę zrozumienia mnie i zostać równym dla Was kumplem na spotkania - tak sobie wszystko wyobrażam .

Nikt Cię z niczego nie wyklucza. Ja tylko chciałam zwrócić Ci uwagę na to co robisz źle i co odpycha od Ciebie ludzi. Za bardzo emanujesz swoją samotnością. Każdy tu jest w jakim stopniu samotny, ale nie użala się nad sobą. Nie robił tego Tomasz, dlatego też o nim tego nie napisałyśmy.
Po co znowu mówisz o rodzicach? Myślisz, że jesteś jedyny w takiej sytuacji? Takie rzeczy ewentualnie mówi się osobom, które się zna a nie obcym ludziom.
Nie chcę dyskutować na ten temat, wiec nie odpowiadaj mi a tylko sobie to przemyśl.

Inne tematy z forum

Czy lubicie imprezy integracyjne? (28 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (10 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (84 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...