Otwieram Klub Samotnych SERC

No to nadszedł ten upragniony dzień dla wszystkich ludzi na tym Ziem padole!!!

Niniejszym otwieram Pierwszy Internetowy Klub Samotnych Serc!!!

Słuchajcie To nie żadna zgrywa!!! !!! !!!
Z tego co widzę na forum to obecnie ludzie szukają INNYCH w necie!
Skoro tak to powiedzmy otwarcie KTO czuje się samotny!
Komu czego brak! w uczuciach?
Najtrudniej się samemu określić!

Wpis do PIK Ss jest bezpłatny! Do niczego nie zobowiązuje!

Celem Klubu jest przełamanie SAMOTNOŚCI !!!
Wymiana doświadzeń.

Zapraszam do rozmowy ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Otwieram Klub Samotnych SERC

Zobaczycie jak Wam rodzice po umierają i zostaniecie samotnie jak pionek , w czterech ścianach i przyjdzie ten wieczór ze nie będziecie mieli z kim spotkać czy nawet porozmawiać , a to jest dla mnie bardzo przykre jak ktoś jak Wy odrzucacie mnie z Waszego towarzystwa.
Najpierw zastanówcie się co robicie - bo to dla mnie bardzo przykre ,ja jeszcze mam werbę do tańczenia , czy na rozmowę nawet z młodszymi od mnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzę , że od początku jestem dla Was nie wygodny , wiem , że na początku zbyt ostro wspomniałem .
Czyżbym był dla Waszego towarzystwa za stary , a czemu nic nie piszecie na temat Tomasza bo on pierwszy rozpoczął ten temat , bo on jest młodszy od mnie .
To co , ze on po studiach ja też jestem inteligentny i mogę w towarzystwie dość poprawnie zachować - proszę mnie nie obrażać ja też tęsknię za zgranym towarzystwem .
Wiecie ja uważam , że mieszkańcy Gdyni są bardzo zarozumiali i wynoszą się po nad stan .
Jeśli wy tak nie twierdzicie to udowodnijcie mi to , a nie huzia na Józia .
Halo , halo dziewczyny nie tędy droga .
Uważam , że Gdańszczanie są bardziej przyjazdni do ludzi , a Gdynianom tego brakuje .
Widać jak się jedzie komunikacją miejską .
Byście się wstydziły dziewczyny o mnie takie rzeczy wypisywać .
Jak mnie nie znacie i nie widzieliście , a pozory czasem mylą to najpierw mnie poznajcie i dopiero proszę pisać

Dla mnie Gdynia za daleko. Mariusz szuka sobie kobiety, a ja również na to się nie pisze. Lubię normalnie spotykać się z ludżmi, poznawać nowych, ale moja" samotnośc" mi odpowiada i nie zamierzam jej oddawać...hehe

Dziewczyny, takie mądre jesteście, to czemu wtedy nie przyszłyście?
Większość tu właśnie tylko gada i narzeka. Ja się chętnie spotkam, ale nie w takiej atmosferze jaką proponował Mariusz. Jak dla mnie od niego bije na kilometr desperacją (bez obrazy) a to odpycha.
Może ta dyskusja nie jest odpowiednia w tym wątku?

Hej...nie można żyć tylko wspomnieniami !!!! Tamtych lat i znajomych nikt Ci nie zwróci, a czasu cofnąć się nie da. Życie jest za krótkie,żeby spędzić jego resztę w 4 ścianach, wspominając młode lata.
Pora ruszyć się z kanapy, wyjrzeć przez okno i zobaczyć, jaki świat jest piękny. Może spacer bulwarem, po plaży, a nuż spotkasz kogoś fajnego?

Jakoś nie widzę, żeby tu jakieś spotkanie doszło do skutku.

Mea nadal Tobie przyznaję rację bo każdy narzeka na samotność i nic nie robi w tym kierunku .
LUDZIE WYCHODZCIE DO LUDZI ZOBACZYCIE JAK PŁYNIE SZYBKO I PRZYJEMNIE SCHODZI CZAS MIĘDZY LUDZMI .
Ja po skończonej szkoły średniej i zrobieniu matury w 1981 w Lęborku musiałem wszystkich kolegów i koleżanki tam zostawić .
I gdy za czołem pracować w 1981 roku zaraz po maturze to nie było to bo każdy po pracy się śpieszył do domu , a współpracownicy byli w różnym wieku i przychodziło się do domu i nie było się z kim spotkać .
A gdy uczyłem się i byłem w internacie to zawsze się miało kolegów i były spotkania i tego mi tu w Gdyni brakuje .
Pewnie , że po dwudziestu paru latach mieliśmy dwa spotkania tam w Lęborku spotkania i znów powróciły wspomnienia itd
Mówię Wam te cztery lata pod czas nauki w tym liceum rolniczym to były wspaniałe lata .
Czemu one nie wrócą w ciąż je wspominam i tęsknię za tym okresem .
Tu mi w Gdyni tego brakuje

Coś mi się wydaje, że klub nie podziała za długo, w zasadzie to nawet nie zaczął. Ciągle ktoś pisze, że ma dość samotności, a jak jest okazja poznać nowych ludzi, to chowa się w domu. Fajnie jest mieć grupę znajomych (mało prawdopodobne by wszyscy będą zajęci w tym samym czasie), z którymi można pójść na kawę, pizzę, do kina, czy pobawić się w klubie. Takie spotkanie do niczego nie zobowiązuje, a można miło spędzić czas. To co dalej będzie z klubem, są chętni na członkostwo?

No tak wiek nie jest ważny , mimo tego , że jestem już w średnim wieku i mam stażu już 30 lat pracy - kiedy to zleciało naprawdę nie wiem
A czuję się naprawdę młodo.
Mea dobrze , że Ty tak reagujesz , ze nie odrzucasz kolegów , czy znajomych - to mi się bardzo u Ciebie podoba czyli jesteś równa dla Wszystkich - a to dla mnie i dla wszystkich bardzo ważna zaleta u Ciebie - pozdrawiam

Mea ja nie taki grożny jestem o łagodnej naturze można ze mną o wszystkim podyskutować tylko nie o technice

I nie wiek jest najważniejszy, a to jakim się jest.

Kobieta ma tyle lat na ile wygląda,
a mężczyzna na ile się czuję.
Ja mam 30+, nie mam pojęcia kiedy to zleciało, najpierw nie można doczekać się 18-stki, potem liczy się dziesiątki haha.

Każda ilość lat nigdy nie jest za pózna do spotkania w miłym towarzystwie

Hmmm.."wiekowa", to znaczy z bagażem doświadczeń, dorosłymi dziećmi, itd. Co nie musi wcale iść w parze z psychicznym nastawieniem do życia.

jeśli człek jest wiekowy to ile ma na karku...30,40,50...........czy w zależności jak się czuje

No tak, jeśli ktoś nastawia się na coś "konkretnego", to zawsze wyjdzie klapa. Najlepiej podejść do tego na luzie, spotkać się, wypić piwo, czy kawę, pogadać , pośmiać i tyle. Po prostu fajnie spędzić czas. Ja też jestem, w stosunku do niektórych tutaj , "wiekowa", ale wcale mi to nie przeszkadza spotykać się czasem z ludżmi w róznym wieku. Jedna zasada...niczego nie zakładać z góry.

rozumiem sam kiedyś studiowałem :) a co do błędu nie omylny jest ten co nic nie robi :)

A coz meilem :)

Znam lepsze określenia haha
Rzeczywiście napisałam luty, mój błąd, ale od 4 tygodni nie miałam dnia wolnego, praca, szkoła w weekendy, to i o pomyłkę nie trudno.

Ktoś tu miał mieć egz w lutym tak pisałaś :) nazwę cię piszczotliwie kłamczuszkiem :)

Mea mozliwy jest meil do mnie toom20@interia.pl

Ale to mówię ogólnie o wszystkich , żeby ktoś nie miał z mej po przedniego jakiś pod tekstów jak miały Anne z koleżanką , czy nawet Mea , z którą najzupełniej się zgadzam

Ale każdy mężczyzna chce spędzić czas mile i przyjemnie z kobietą?

Inne tematy z forum

Co myslicie na temat poligamii? (27 odpowiedzi)

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa...

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (10 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

Czy lubicie imprezy integracyjne? (28 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?