Ours

Temat dostępny też na forum: Ours
Opinie do spektaklu: Ours.
Ours
autorstwa T.W. Robertson'a

Spektakl odbędzie się na Scenie Królewskiej Fabryki Karabinów, ul. Łąkowa 35/38.

Małżeństwo w kryzysie, młodzi, zakochani ludzie, których dzielą pieniądze i pozycja społeczna, dwoje innych, którzy się nie znoszą i nie boją się tego okazywać, i wreszcie sierżant z wojska brytyjskiego, który ma coraz więcej dzieci. Witamy w Ours.

Ta wiktoriańska komedia, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ceny biletów

12 zł (grupy szkolne powyżej 15 osób + 1 nauczyciel gratis)
15 zł (studencki)
18 zł (normalny)

kolejne sciemnianie

o bohaterach polskich zolnierzach nie zrobia spektakl i o tym jak niegodnie byli w anglii traktowani troche wiecej odwagi

Ekhem

Ten tego, to teatr anglojęzyczny i anglotematyczny.

Nie polecam

Do tej pory sztuki MTC bardzo mi się podobały. Tej jednak nie polecam. Nie zainteresował mnie ani nie wciągnął temat, pojawiały się dłużyzny. Aczkolwiek druga częśc spektaklu była lepsza. Przeszkadzała mi akustyka miejsca i niewyraźna mowa niektórych aktorów. Zawiodłam sie na tym przedstawieniu.

Inne tematy z forum

Wszystko szwindel (11 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wszystko szwindel . "Wszystko szwindel" na podstawie libretta Marcellusa...

Na gorącym uczynku, czyli Kolejny wieczór kawalerski (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Na gorącym uczynku, czyli Kolejny wieczór kawalerski . "Na gorącym...

Opowiedział Dzięcioł Sowie (14 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Opowiedział Dzięcioł Sowie . Opowiedział Dzięcioł Sowie Jan Brzechwa...