Adrian - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Owocnymi przy tworzeniu nowej strony... Adrian Marta Velev - ocena (1) Jak dla mnie petarda!!!!!!!! Z czymkolwiek klient się zgłosi, są otwarci do... Marta Velev Łaszkiewicz Małgorzata - opinia (1) Owocni skradli Moje Serce !!! Jestem zachwycona Zamówiłam usługę tekstów na... Łaszkiewicz Małgorzata
edyta sztandor - opinia (1) Bardzo ,,owocna,, współpraca :) Pan Maciej Wysocki zaangażowany w projekt -... edyta sztandor pawel - opinia (1) Firma nie wywiązuje się ze zobowiązań. Od 2 mc od opłacenia FV nie podjęli... pawel Limm - Nazwa/claim/logo/teksty (1) Jeśli prowadzą Państwo własny biznes i chcą, aby Wasza firma wyglądała... Limm ogrody bardziej Krzysztof M Najlepsze treści! (1) Zleciłam Owocnym stworzenie folderu reklamowego, który rozsyłam do... Tereska OWOCNA WSPÓŁPRACA! (1) Polecam każdemu, kto planuje założyć świetną firmę! Nie wstydzę się pokazać... Anotnina LOGO (1) Polecamy współpracę, świetna firma z odpowiednimi osobami wykonującymi swoją... Kamila POLECAM!!! (1) Zlecaliśmy wykonanie strony i nie żałujemy! Teksty - idealnie dopasowane,... Agata Kreatywnie, sprawnie i do tego miło, tak trzymajcie (1) Polecamy współpracę, sprawny, otwarty i szybko reagujący na zadania zespół,... Joanna Polecam!!! (1) Fachowa i bardzo życzliwa obsługa klienta. Na pewno w przyszłości skorzystam... Krzysztof Przygotowanie brandingu dla start upu (1) Z czystym sumieniem mogę polecić współprace z Owocnymi.Na szczególne uznanie... Maciej Dobrodziej SUPER! :) (1) Otwieram wraz z narzeczonym mały biznes. Chociaż dotychczas myślałam, że... ogarniala Logo (1) Świetna firma, dobra obsługa, jedynie grafik mógł w piątek napisać, że mu... Gadgeet.pl Naprawdę owocna współpraca! (1) Szczerze polecam współpracę ze studiem Owocni.pl ze względu na: - nowoczesną,... Sylwia Chmielewska Dobra i "Owocna" współpraca. (1) Teksty w pierwszej fazie bardzo dobre, po poprawkach (poprawki zawarte w... Sebastian (Grafik w firmie Babys Dziękujemy za projekt udanej strony. (1) Witam na prośbę Owocnych wystawiam im kompletnie wzorową opinię. Właśnie... Andrzej