Jestem bardzo zadowolona (1) z wykonanej usługi. W mieszkaniu lśni, okna są czyste, a dywany pachnące.... Klaudia Rewelacja! (1) Od kilku miesięcy stale korzystam z usług tej firmy i moje wrażenia są bardzo... Michał Dobre wrażenie (1) Witam! Dziłalność tej firmy oraz oferowane usługi spełniły moje oczekiwania.... Magdalena
Jestem zadowolony z usług (1) które oferuje ta firma. Podejście bardzo konkretne. Sprzęt, wykwalifikowani... Wojtek Super fima (1) Zamówiłem pranie dywanów oraz sprzątanie biura (w stylu mieszkania) i muszę... Piotr Pełna profeska (1) Firma bardzo profesjonalna. Zamówiłem sprzątanie biura oraz domu, po wykonanu... Jacek M. Zadowolona! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Korzystałam z usług osoby prywatnej... Magdalena Bardzo profesjonalna i uczciwa (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tą Firma, wyjątkowo mili ludzie i... Wiktoria Bardzo dobra firma (1) świetna i profesjonalna Firma. Zamówiłam sprzątanie mieszkania i mycie okien... Weronika Polecam! Polecam! Polecam! (2) Bardzo fajni ludzie! Potrzebowałem pilnego sprzątania na już i dali radę :)... Darek Mycie Witryn (1) Zamówiłem tą firmę do wyczyszczenia moich witryn sklepowych. Wysoka jakość za... Patryk Dobra usługa (1) Witam firwam wykonała bardzo dobrą usługe. Korzystałem z prania dywanów i... Daniel Moje wrażenia (2) Witam szanownych Państwa! Moje wrażenia związane z usługą prania dywanów są... Dawid polecam (1) pracują jak mróweczki szybko i bez przerwy.Mają ciche maszyny do prania i sa... dawee Sympatyczna obsługa (1) Mogę śmiało polecić tę firmę. Fachowi i sympatyczni ludzie. Mam i nich... Piotr Dobra i uczciwa firma (1) tak ja napisali na stronie uczciwie i solidnie. Jestem ich stałą klientką... Weronika Bardzo solidna firma (1) Solidna firma.Współpracuje z nimi od pewnego czasu i jestem zadowolony. Mają... Marek Z. Polecam! (1) Firma naprawdę szybka i skuteczna. Po kontakcie wolny termin znaleźli w... Ania