Magdalena - ocena (1) Polecamy z całego serducha Profesjonalne podejście, w dodatku luźna i domowa... Magdalena Joanna - ocena (1) Bardzo pozytywna osoba i pozytywne podejście do zadań i wezwań... Joanna Ola - ocena (1) Serdecznie polecam, super atmosfera podczas sesji i oczywiście zdjęcia cudowne! Ola
Dominika - ocena (1) Cudowna atmosfera, profesjonalne podejście. Przyszłam z brakiem wiary w... Dominika Alicja P - ocena (1) Cudowna atmosfera , profesjonalizmu i podejście do drugiego człowieka , i co... Alicja P Kamila - ocena (1) Polecam! Wspaniała i utalentowana fotografka :) Na sesji można poczuć się... Kamila Alicja K - ocena (1) 6 gwiazdek to za mało żeby ocenić Panią Patrycję! Jej profesjonalizm,... Alicja K Gabi - ocena (1) Uwielbiam zdjęcia od Patrycji oraz atmosferę jaką wprowadza podczas sesji. Gabi Paulina Sz - ocena (1) Polecam z całego serca, super atmosfera, piękne zdjęcia Paulina Sz Natalia - ocena (1) Polecam Patrycję jestem bardzo zadowolona z sesji ;) Natalia Aleksandra - ocena (1) Zdjęcia piękne! Miła atmosfera na sesji. Polecamy! Aleksandra Agnieszka - ocena (1) Polecam w 100%. Patrycja jest przesympatyczna i profesjonalna. W takcie sesji... Agnieszka Martyna - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem Współpraca przebiegła w bardzo miłej i... Martyna Małgorzata - ocena (1) Razem z partnerem wzięliśmy udział w sesji brzuszkowej. Pani Patrycja potrafi... Małgorzata AgnieszkaM - ocena (1) Bardzo polecam....pełen profesjonalizm Pani Patrycji. Cudowna sesja, piękne... AgnieszkaM Paulina - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście miła i sympatyczna obsługa Paulina Anna - ocena (1) Jestem zachwocona zdjęciami i całą współpracą z Patrycją. W dniu sesji mogłam... Anna yamo12 - ocena (1) Wiele razy stawałam za aparatem ale zdecydowanie sesja z Patrycją była tą... yamo12 Klaudia - ocena (1) Głowa Patrycji pełna pomysłów. Bardzo pomagała mi na sesji, dawała wskazówki,... Klaudia Aneta - ocena (1) świetny reportaż z wieczoru panieńskiego - polecam każdemu niezdecydowanemu ! Aneta