PANAROJA

Temat dostępny też na forum: PANAROJA
Panaroja to trójmiejski zespół grający rocka nienajednokopyto. Pięcioosobowy skład zespołu gra ze sobą od 2005 roku. Inspiracji szuka zarówno w starożytnych jak i w nowożytnych zespołach rockowych.Zapraszamy na strone http://www.panaroja.plPaweł "dziad" Mądry - wokal, klawiszMarcin "wesoł" Wesołowski - gitaraMateusz "drewno" Drewing - perkusja, metronomMichał Pszona - basJakub "jabba" ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panaroja

Byłem na ich koncercie w klubie Akwarium... polecam bo fajnie graja, faktycznie "nienajednokopyto" hehe ;)

Panaroja

Widziałem ich zarówno w Uchu jak i w Akwarium. Bez obaw i z pełną odpowiedzialnością polecam koncert. Fajna, zróżnicowana muza. Polecam

Panaroja

z****ioza na maksa :D

bardzo dobra kapela

j.w.

panaroja

Ja jestem pod wrażeniem.Fajne chłopaki :)
"Palestyńskie kapcie z kota"-niezły kawałek.
Szczerze polecam.Jest czego posłuchać!!!

Inne tematy z forum

Hooverphonic (5 odpowiedzi)

Hooverphonic, kultowy belgijski zespół znany z unikalnego połączenia popu, rocka i elektroniki,...

Kolacja Walentynkowa w Sofitel Grand Sopot z kieliszkiem szampana i podróżą przez zmysły (3 odpowiedzi)

Zapraszamy do Restauracji Grand Blue w hotelu Sofitel Grand Sopot - ikony nadmorskiej elegancji,...

Be Active Tour 2026 powered by Reebok Ewa Chodakowska (5 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...