PETYCJA W SPRAWIE BEZPŁATNEGO PRZEWOZU ROWERÓW W SKM

Podaję linka

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=3212

Podpisujcie petycję, bo warto!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PETYCJA W SPRAWIE BEZPŁATNEGO PRZEWOZU ROWERÓW W SKM

ciekawe, czy coś da ta petycja..

Jest tylko jeden szkopuł w całej sprawie. Zimą trzeba będzie doczepiać nowe wagony bydlęce z napisem - tylko dla meneli. Bo pewnych ludzi ciągnie do tych wagonów jak muchy do g..., nawet wtedy, kiedy cały pociąg jest pusty. Cały pociąg pusty, a w wagonie rowerowym ja i kilku pijaczków. Do jasnej cholery!

cos w tym jest - raz jechalem na jedna impre bikowa, to bylo w piatek, popoludniu - bydlency caly byl wypelniony Stoczniowcami+browary&fajki...i biedny AKI skulony w kącie :/

to bylo cos - texty w stylu: "Ty - Szurkowski - wez sie ***** przesun" albo: "w*********** ten rower przez okno!!!!"

umilaly mi czas, ze ani sie spostrzeglem, a bylem na miejscu :D

A mnie się menel wywalił na rower, zgiął hak przerzutki, złamał lampkę i urwal dwie szprychy. Mało mnie szlag nie trafił, ale odpuściłem gnojowi, bo musiałem wysiadać. Poza tym broniło go trzech równie zalanych kumpli, więc się przestraszyłem, że złamią mi coś jeszcze;)
Od tej pory staram się nie jeździć bydlęcym w skm, ale petycję poparłem, zapomniałem tylko dodać komentarza o menelach, może ktoś taki uiści?

petycja dobra ale powinna byc rozszezona by na okres wiosenno letni ten przedział był pod nadzorem kolejarza i wpuszczali tylko wuzki i rowery inaczej to bedzie strach tam wejsc i syf straszny!!

ja co prawda kolejka z rowerem nie jezdze, ale moge sie podpisac. a co do milego towarzystwa na koncu skladu - ja mialam jeszcze do czynienia z panami z CBS /calkowity brak szyii/ ;) i ich oslabiajacym poziomem konwersacji.

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...